Leo Strizu vrea intariri pentru meciul cu FC Botosani

Leo Strizu vrea intariri pentru meciul cu FC Botosani
Antrenorul principal al formaţiei Steaua II Bucureşti susţine că încă nu ştie pe ce jucători de la prima echipă se va putea baza în partida de sâmbătă de la Botoşani.

Aflată pe locul 13 în clasamentul seriei I a ligii secunde cu 17 puncte şi -7 la adevăr, Steaua II Bucureşti vine la Botoşani cu gândul de a obţine toate cele trei puncte. De aceea Leo Strizu, tehnicianul echipei bucureştene spune că îşi doreşte câţiva jucători de la prima echipă pentru a-şi întări lotul.

"Abia vineri când ne urcăm în autocar putem şti pe cine contăm la meciul cu FC Botoşani. E posibil să am patru jucători de la prima echipă dar e posibil să nu vină niciunul. Dacă nu apare nicio accidentare la prima echipă după meciul cu Şeriff Tiraspol cu siguranţă voi conta pe câţiva jucători dar nu pot spune pe cine pentru că la momentul acesta nici eu nu ştiu", a spus Leo Strizu.

Până acum în acest tur de campionat, tehnicianul bucureştean a beneficiat de aportul mai multor jucători de la prima echipă cu ar fi Dayro Moreno, Mihăiţă Pleşan, Ovidiu Petre, Andrei Ionescu sau Răzvan Ochiroşii. Inclusiv la ultimul joc de campionat pierdut pe teren propriu în faţa Farului Constanţa cu 2-0, Andrei Ionescu şi Răzvan Ochiroşii.

Optimism în tabăra botoşăneană

Oficialii echipei FC Botoşani spun că nu se tem de Steaua II Bucureşti chiar dacă această echipă va veni cu câteva vedete. Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani susţine că meciul cu Steaua II Bucureşti trebuie câştigat pentru a nu reveni în zona periculoasă a clasamentului.

"Nu cred că vor veni prea mulţi jucători de la prima echipă pentru că au meci în Europa League cu Şeriff Tiraspol şi apoi luni meci de campionat la Craiova. Sunt două meciuri importante şi nu cred că îşi permit să trimită jucători la echipa satelit. Indiferent cu ce echipă vor veni, noi trebuie să câştigăm jocul de sâmbătă şi să rămânem la o diferenţă cât mai mare de zona retrogradării", a spus Cornel Şfaiţer.
 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
64

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
71

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
67

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...