Leo Grozavu vrea stadionul plin la meciul cu Craiova: "Sper sa gasim antidotul. Avem nevoie de public"

Leo Grozavu vrea stadionul plin la meciul cu Craiova: "Sper sa gasim antidotul. Avem nevoie de public"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a declarat inaintea meciului cu CS "U" Craiova ca isi doreste ca jucatorii sai sa faca un joc bun, la fel ca cel din Giulesti, iar la final sa obtina cele trei puncte puse in joc.

Grozavu vrea ca stadionul sa fie plin la meciul de sambata, iar publicul sa-i conduca pe jucatori spre o noua victorie in Liga 1, una care ar putea sa o califice pe FC Botosani in Europa League.

"Ne dorim sa castigam fiecare meci. Vrem sa facem un joc bun care sa multumeasca publicul si la final cele trei puncte sa ajunga in contul nostru. Mereu incercam sa ne pregatim in functie de adversar. In acest campionat au fost meciuri foarte stranse, fiind si multe rezultate de egalitate, dar sper sa gasim antidortul pentru Craiova. Este o echipa valoroasa, cu jucatori de valoare. Fiecare antrenor isi face echipa cum doreste. Craiova nu mai are nicio apasare si sper sa joace deschis, sa fie un meci spectaculos. Vrem ca in cele cinci etape ramase sa obtinem cat mai multe puncte. E final de campionat si s-a acumulat oboseala si era normal ca dupa o perioada lunga de invencibilitate sa vina si infrangerea pentru Craiova. Probabil faptul ca nu vor putea sa joace in Europa League i-a afectat. Avem nevoie de public la meciul de sambata. Mereu cand am fost incurajati echipa a castigat.", a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botosani si CS "U" Craiova va avea loc sambata, incepand cu ora 21:00.

 

Spune-ne opinia ta