Leo Grozavu, suparat pe brigada de arbitri: "Nu stiu la ce se gandesc atunci cand arbitreaza"

Leo Grozavu, suparat pe brigada de arbitri: "Nu stiu la ce se gandesc atunci cand arbitreaza"
FC Botosani a platit scump in acest meci cu Gaz Metan Medias (0-0) si asta pentru ca a ramas fara patru jucatori importanti inaintea meciului de la Targu Mures.

Cu Bordeianu - accidentat, dar si Miron, Golofca si Elek - suspendati, Leo Grozavu trebuie sa gaseasca cea mai buna formula pentru partida de etapa viioare.  

"Un meci nebun, mai mult a doua repriza. Multe evenimente, mai putin pe tabela. Chiar si cu un om in minus am incercat sa atacam, ne-am creat situatii, ocazii, dar pacat ca mai intra in ecuatii si domnii arbitri. Au fost multe greseli pe perioada jocului. Cunosteam jocul Gazului, o echipa care se aseaza pe doua linii. Dupa eliminari au iesit si ei la joc si s-au desfacut. Daca ieseau la joc din prima repriza era altfel meciul. Nu am avut nici sansa. Imi pare rau. Etapa viitoare mergem la Targu Mures cu un deficit de lot. Bordeianu este destul de grav, dar pana maine vom vedea. Pana langa el mai avem trei suspendati> Golofca, Miron si Elek. Fac si baietii greseli, unii mai au nevoie de experienta (n.r. Golofca), mai scapa haturile din mana. Arbitrul a avut faza sub control la Miron. Miron a fost mai istet, l-a scos de sub traiectorie fara sa-l faulteza, iar dupa ce i-a luat mingea s-a trezit sa fluiere el si era normal sa-i dai rosu cand au dat fault. Nici intr-un alt campionat din lume nu se intampla asta. Nu stiu la ce se gandesc atunci cand arbitreaza. In plus, la faza premergatoare a fost fault la Golofca.", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta