Leo Grozavu renunta la patru jucatori! Unul va semna maine cu Corona Brasov

Leo Grozavu renunta la patru jucatori! Unul va semna maine cu Corona Brasov
Surpriza la FC Botosani. Antrenorul formatiei botosanene a decis sa renunte la cativa jucatori, cu doar cateva zile inainte de primul meci oficial din 2014.

Dupa ce Florin Plamada a fost trimis la CSMS Iasi, in Liga a II-a, sub forma de imprumut, FC Botosani a mai renuntat la fundasii Andrei Poverlovici si Ionut Ursu, dar si mijlocasul Catalin Vraciu.

Contactat telefonic de Stiri.Botosani.ro, fundasul Andrei Poverlovici a declarat ca ii pare rau ca va pleca de la FC Botosani, dar ca cel mai probabil maine va semna cu cei de la Corona Brasov.

"Am observat noua politica a echipei cu jucatorii straini si atunci mi-am pus un semn de intrebare. Astazi n-am mai fost la antrenament, am trecut si am salutat baietii si am discutat cu domnul Sfaiter. Plec spre Brasov pentru ca am discutat cu cei de la Corona. Cel mai probabil maine voi semna. Ei m-au dorit mai de mult, insa atunci eu am ales sa raman la FC Botosani. Este cea mai buna varianta la ora actuala pentru mine", a declarat Andrei Poverlovici.

Ceilalti doi jucatori vor ajunge fie la CSMS Iasi, fie la SC Bacau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
56

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
54

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...