Leo Grozavu recunoaște: "Ce nu merge la echipă? Nimic!"

Leo Grozavu recunoaște: "Ce nu merge la echipă? Nimic!"
Antrenorul botoşănenilor, Leo Grozavu, a acordat duminica un interviu pentru gsp.ro si spune că nu își dă momentan demisia și că are susținerea conducerii.

- Domnule Grozavu, rămîneţi la Botoşani?
- Încă nu ştiu, vedem zilele următoare ce şi cum. În principiu, pînă la următoarea etapă nu plec, dar nu se ştie.

- Aveţi susţinerea conducerii?
- Da, momentan o am. Sînt alături de mine.

- Dar ce nu merge mai exact la echipă?
- Mai multe lucruri. Nimic deocamdată. Cînd merge, sînt rezultate, cînd nu, nu! Jucătorii importanţi, de bază, ai echipei sînt accidentaţi. Nu are cum să meargă fără ei.

- Consideraţi că mai aveţi nevoie de jucători la echipă?
- În orice moment mai este nevoie de jucători. Şi asta la orice echipă. Nu cred că este echipă care să zică că nu vrea jucători. Sînt unii jucători de la care aşteptam mai mult. Dar pentru situaţia în care sîntem nu este de vină doar o persoană sau două. Cu toţii sîntem vinovaţi, de la jucători la antrenori.

- Credeţi că este nevoie de un şoc la echipă?
- Sigur că este nevoie de un şoc! Dar acum să vedem ce şoc, că au mai făcut şi alţii şocuri, dar degeaba. De exemplu, la Voluntari. S-a schimbat antrenorul, dar atît. Dacă nu ai jucătorii de bază la dispoziţie, indiferent de antrenorul care este la echipă nu poţi avea rezultatele dorite. Unii jucători pe care îi avem nu sînt acomodaţi nici acum, încă e nevoie de timp să "asamblez" jucătorii pe care îi am acum la echipă.

- Cît de gravă este accidentarea lui Acsinte?
- E gravă, destul de gravă! Nu ştim deocamdată exact pentru va face un RMN, dar are piciorul imobilizat şi umflat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
615

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
216

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...