Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"

Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"
Aproximativ 5.000 de spectatori au urmarit astazi de pe stadionul Municipal partida dintre FC Botosani si Pandurii Targu Jiu.

La finalul meciului, antrenorul Leo Grozavu a spus ca a fost un meci interzis cardiacilor si ca tine sa le multumeasca jucatorilor pentru cum au jucat si spectatorilor pentru cum au incurajat echipa.

"A fost un meci cu multa incarcatura, un meci interzis pentru cei slabi de inima. Am pornit din nou cu un handicap pe tabela, 0-1, dar am reusit sa revenim extraordinar de bine, pana la pauza sa marcam de trei ori. Nu pot decat sa fac plecaciuni in fata jucatorilor, pentru efortul extraordinar si in fata spectatorilor, suporterilor minunati pentru cum ne-au incurajat. S-a dovenit inca odata ca atunci cand publicul este aproape de echipa, capatam aripi, iar astazi au fost al 12-lea jucator.", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul l-a remarcat pe portarul Vasile Curileac, cel care a avut trei interventii incredibile, dintre care doua la Matulevicius, care a ajuns singur in fata portii.

"Curileac a facut astazi un meci extraordinar. Daca Fulop prin cele trei goluri toata lumea il considera omul jocului, cred ca foarte usor poate si Curileac sa fie cat mai aproape de el", a adaugat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu de simulare a pestei porcine, la Vlădeni!

astăzi, 08:58
93

Joi, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoșani va demara un exerciţiu de simulare a pestei porcine clasice. Prima parte a exercițiului, cea teoretică, va avea l...

Ce a modificat Parlamentul la Codul de procedură penală!

astăzi, 08:47
93

Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Codului de procedură penală a intrat luni seara la votul final în Camera Deputaților și a primit aprobarea majorității parlamentarilor,...

"Noile ideologii" și sistemul de valori al familiei "ce trebuie regândit"

astăzi, 08:27
92

Săptămâna trecută, Ministerul Educației Naționale ne-a adus în sfârșit la cunoștință ce consideră el ca fiind „o necesitate imediată” în școala rom&acir...