Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"

Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"
Aproximativ 5.000 de spectatori au urmarit astazi de pe stadionul Municipal partida dintre FC Botosani si Pandurii Targu Jiu.

La finalul meciului, antrenorul Leo Grozavu a spus ca a fost un meci interzis cardiacilor si ca tine sa le multumeasca jucatorilor pentru cum au jucat si spectatorilor pentru cum au incurajat echipa.

"A fost un meci cu multa incarcatura, un meci interzis pentru cei slabi de inima. Am pornit din nou cu un handicap pe tabela, 0-1, dar am reusit sa revenim extraordinar de bine, pana la pauza sa marcam de trei ori. Nu pot decat sa fac plecaciuni in fata jucatorilor, pentru efortul extraordinar si in fata spectatorilor, suporterilor minunati pentru cum ne-au incurajat. S-a dovenit inca odata ca atunci cand publicul este aproape de echipa, capatam aripi, iar astazi au fost al 12-lea jucator.", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul l-a remarcat pe portarul Vasile Curileac, cel care a avut trei interventii incredibile, dintre care doua la Matulevicius, care a ajuns singur in fata portii.

"Curileac a facut astazi un meci extraordinar. Daca Fulop prin cele trei goluri toata lumea il considera omul jocului, cred ca foarte usor poate si Curileac sa fie cat mai aproape de el", a adaugat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1378

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
197

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
300

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...