Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"

Leo Grozavu: "Un meci interzis celor slabi de inima. Fac plecaciuni in fata jucatorilor si a spectatorilor"
Aproximativ 5.000 de spectatori au urmarit astazi de pe stadionul Municipal partida dintre FC Botosani si Pandurii Targu Jiu.

La finalul meciului, antrenorul Leo Grozavu a spus ca a fost un meci interzis cardiacilor si ca tine sa le multumeasca jucatorilor pentru cum au jucat si spectatorilor pentru cum au incurajat echipa.

"A fost un meci cu multa incarcatura, un meci interzis pentru cei slabi de inima. Am pornit din nou cu un handicap pe tabela, 0-1, dar am reusit sa revenim extraordinar de bine, pana la pauza sa marcam de trei ori. Nu pot decat sa fac plecaciuni in fata jucatorilor, pentru efortul extraordinar si in fata spectatorilor, suporterilor minunati pentru cum ne-au incurajat. S-a dovenit inca odata ca atunci cand publicul este aproape de echipa, capatam aripi, iar astazi au fost al 12-lea jucator.", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul l-a remarcat pe portarul Vasile Curileac, cel care a avut trei interventii incredibile, dintre care doua la Matulevicius, care a ajuns singur in fata portii.

"Curileac a facut astazi un meci extraordinar. Daca Fulop prin cele trei goluri toata lumea il considera omul jocului, cred ca foarte usor poate si Curileac sa fie cat mai aproape de el", a adaugat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Yasunari Kawabata – VECHIUL ORAŞ IMPERIAL

astăzi, 02:40
17

Zen, înainte de a fi religie, practică, exerciţiu de meditaţie, este un drum. Un drum prin care omul se poate elibera de haosul gândurilor, de neliniştea existenţială, de zgomotul de...

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Duminică, 17 Decembrie 2017
712

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
2948

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...