Leo Grozavu: "Pentru mine doar primul loc conteaza"! Vezi ce a spus despre Matulevicius! VIDEO
SPORT

Leo Grozavu: "Pentru mine doar primul loc conteaza"! Vezi ce a spus despre Matulevicius! VIDEO
Noul antrenor al formatiei FC Botosani, Leo Grozavu, spune ca a revenit la club pentru ca aici sunt prietenii lui si mereu cand un prieten are nevoie de ajutor trebuie sa-l ajuti.

Tehnicianul a mai spus ca obiectivul sau personal este ca echipa sa termine pe locul 1 acest Play-Out.

"Am revenit intre prieteni. De fiecare am considerat oamenii din conducerea FC Botosani prieteni. Cand un prieten te cheama la greu, e bine sa raspunzi. Asta a fost un motiv. Apoi sunt si celelalte. Cunosc bine jucatorii. Ma inteleg bine cu marea majoritate, ma suna, ce pot sa spun. Tinta mea este ca si la anul sa se aprinda noctura, adica sa ramanem in prima liga. Eu sunt foarte ambitios, imi plac provocarile si niciodata nu o sa ma multumesc cu putin. Pentru mine doar primul loc conteaza. Asa sunt eu. Nu-mi place sa pierd. Obiectivul realist este sa jucam si la anul in prima liga, insa eu am obiective mai indraznete. Botosaniul nu are echipa care sa retrogradeze.", a declarat Leo Grozavu.

Intrebat de relatia pe care o are cu Matulevicius, acesta a precizat ca totul a trecut si ca nu este un tip violent.

"Il las pe Matulevicius sa ma injure sau sa-mi dea o palma, dar sa dea doua goluri si nu avem nicio problema. Daca pe moment avem si noi trairile noastre, asta nu inseamna ca dupa aia nu ne pare rau. Imi doresc sa castig", a adaugat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta