Leo Grozavu: "Nu mergem la Giurgiu ca mielul la taiere. Orgoliul nostru este ranit"

Leo Grozavu: "Nu mergem la Giurgiu ca mielul la taiere. Orgoliul nostru este ranit"
FC Botosani va juca sambata seara, incepand cu ora 20:30, impotriva celor de la Astra Giurgiu, partida ce va avea loc in deplasare, in cadrul etapei a 19-a din Liga 1.

Gazdele au un nou antrenor incepand cu aceasta saptamana, Oleg Protasov fiind inlocuit cu Dorinel Munteanu. Tehnicianul botosanenilor crede ca aceasta schimbare va aduce un plus formatiei din Giurgiu.

"De fiecare data cand se schimba conducerea tehnica a unei formatii toti jucatorii vor sa demonstreze ca merita o atentie in plus, in special cei care au jucat mai putin. Oricum si daca nu s-ar fi schimbat antrenorul era clar ca este o partida dificila, cu o echipa care a participat in acest sezon in competitia europeana, chiar in grupe. Sunt jucatori valorosi, dar asta nu inseamna ca ne vom duce acolo ca mielul la taiere. Ma astept din partea baietilor la o reactie pozitiva, pentru ca chiar daca nu am avut o prestatie slaba cu Petrolul am pierdut si mai mult ca sigur ca si orgoliul nostru este putin ranit. Imi doresc sa scoatem cat mai mult posibil de la acest meci.", a declarat Leo Grozavu, antrenorul FC Botosani.

In primele doua etape din retur, Astra Giurgiu a obtinut doua remize, fiind egalata in ultimul minut de joc al partide cu Concordia Chiajna, scor 2-2, si a marcat golul egalizator in ultimele 10 minute al patidei cu FC Brasov, scor 1-1.

Adversara botosanenilor ocupa locul 5 in clasament, cu 4 puncte peste FC Botosani. In tur, botosanenii s-au impus cu scorul de 1-0, gol reusit de Batin.

 

Spune-ne opinia ta