Leo Grozavu: "Este un meci special, pe viata si pe moarte. Nu exista prietenii pe teren"

Leo Grozavu: "Este un meci special, pe viata si pe moarte. Nu exista prietenii pe teren"
FC Botosani va intalni sambata, incepand cu ora 16:00, pe cei de la CSMS Iasi in cel mai asteptat meci al Moldovei.

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, crede partida va fi una speciala, avand in vedere ca se intalnesc doua echipe din aceeasi regiune. Tehnicianul botosanenilor spune ca CSMS Iasi este o echipa mult schimbata fata de tur, insa cu siguranta au si ei puncte slabe.

"Poate fi spus ca este un meci mai special, pentru ca se joaca intre doua echipe din aceeasi regiune, dar nu este extrem de important, ci doar important. Nu vreau sa-l transform intr-un meci mai special. La noi toate meciurile vor fi pe viata si pe moarte, cum a fost cu Ceahlaul va fi si cu Iasi. Prima partida a fost mai speciala pentru mine, pentru ca a fost prima intalnire de cand m-am despartit de Iasi. Este un meci pe care ni-l dorim sa-l castigam. Venim dupa o serie de trei victorii si o dorim pe a patra. Iasiul este o echipa mult schimbata fata de tur. Am analizat jocul lor si sper ca la final sa fim castigatori. Noi suntem pregatiti pentru orice. Trebuie sa avem aceeasi determinare ca celalalte jocuri de pe teren propriu. Trebuie sa fim si inteligenti sa-i putem destabiliza. Cu siguranta au si ei puncte slabe. Avem mai multe obiective: vrem sa nu primim gol, vrem sa marcam si vrem sa facem spectacol. Mi-as fi dorit sa facem mult mai multe puncte in retur. Am facut mult mai putin decat ce ne-am propus si nu sunt multumit de cum am abordat acest retur, dar nu pot sa spun sunt suparat. Fiecare victorie ne apropie de obiectivul care pe care l-am fixat la inceputul campionatului.", a declarat Leo Grozavu.

Carcotasii considera insa ca meciul dintre FC Botosani si CSMS Iasi va fi un meci al prieteniei, avand in vedere relatiile dintre conducatorii celor doua cluburi si ca FC Botosani i-ar putea ajuta pe ieseni sa se salveze de la retrogradare.

"Suntem doua echipe infratite, dar pe teren nu va fi prietenie. Este un meci care trezeste rivalitate regionala si cine este mai bun sa castige, iar noi sa fi castigatori. Sper sa fie vremea buna si sa fie public numeros. Baietii asteapta incurajarile spectatorilor.", a adaugat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta