Leo Grozavu: "Declaratiile mele au avut si un scop tactic, dar asta nu inseamna ca e totul roz"

Leo Grozavu: "Declaratiile mele au avut si un scop tactic, dar asta nu inseamna ca e totul roz"
Inaintea meciului cu ACS Poli Timisoara, antrenorul botosaneilor, Leo Grozavu, a anuntat ca este decis sa renunte la echipa daca jucatorii nu se vor concentra si nu vor invinge pe timisoreni.

Dupa victoria cu 2-0, Grozavu recunoaste ca o parte din ce a spus la conferinta de presa a avut rolul de a-i motiva pe jucatori.

"Felicitari baietilor pentru cele trei puncte, pentru ca erau foarte importante. Am inceput returul cu o victorie si ne face doar bine ca moral. Nu ascund ca o mare parte din declaratiile mele de inainte de meci au fost cu scop tactic. A avut efectul necesar, dar erau si anumite lucruri care au creat o stare de nemultumire si e bine ca s-a transformat intr-o victorie, dar asta nu inseamna ca totul e roz. Am spus ca voi avea o discutie cu conducerea si echipa reactionat bine. Am trecut prin niste moment nefaste, cu 3 meciuri fara victorie, 2 in campionat si unul in cupa. Din acest motiv simteam ca ceva nu functioneaza. Va trebui sa muncim mai bine, sa ramanem capacitati. Eu imi doresc mult mai mult. Cred ca in cele 14 etape puteam face mai mult. Am pierdut cateva jocuri mult prea usor.", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta