Leo Grozavu: "As fi pariat pe FC Botosani, dar suntem naivi in anumite momente"! Vezi ce spune despre Faugh-Porret!

Leo Grozavu: "As fi pariat pe FC Botosani, dar suntem naivi in anumite momente"! Vezi ce spune despre Faugh-Porret!
FC Botosani a ratat prima victorie din 2015, asta desi a condus pe Otelul Galati cu 1-0.

Antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu, sustine ca inaintea meciului ar fi pariat pe victoria cu Otelul Galati, insa greselile din teren facute de jucatori in anumite momente ale partidei au facut ca la final scorul sa fie 1-1.

"Inaintea partidei eram 100 % convins ca vom obtine cele trei puncte si as fi pariat pe FC Botosani. E clar ca nu suntem multumiti cu acest rezultat de egalitate. Suntem naivi in anumite momente ale jocului si facem greseli nepermise", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul a vorbit si despre surpriza partidei, Jeremy Faugh-Porret, care a fost titularizat in locul lui Florin Acsinte, suspendat doua etape.

"Din punctul meu de vedere s-a achitat de sarcina care i-am dat-o. Am riscat putin, dar in acelasi timp riscam si cu un alt jucator care ar fi trebuit sa joace pe acel post. Mai mult, dereglam si alte posturi. Nu am avut multe solutii. Croitoru in ultimele doua saptamani s-a antrenat foarte putin. L-am bagat in teren si ma bucur ca a reusit sa marcheze, dar nici el nu a avut un ritm de joc fantastic.", a spus Grozavu.

Antrenorul celor de la FC Botosani spune ca nu a putut face transferuri importante in aceasta iarna, pentru ca bugetul clubului nu a permis asa ceva.

"Daca faceam transferuri incarcam bugetul clubului si trebuia sa renunt la alti jucatori. Transferuri faci atunci cand iti permiti. Am considerat ca jucatorii care au dus greul in sezonul trecut si in turul acestui sezon, merita sa ramana in continuare", a incheiat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Ionuț Tăbultoc

FC Botosani - Dinamo Bucuresti va fi arbitrat de Horatiu Fesnic

astăzi, 08:20
130

Partida va fi arbitrata la centru de Horatiu Fesnic din Cluj, ajutat de asistentii Valentin Avram si Gero Szabo. Din anul 2014 nu a mai castigat Dinamo pe Municipal, de la acel 2-1 din primul...

Daniel Popa, inaintea meciului cu Dinamo: ”Este un meci foarte special. O să încerc să dau tot ce e mai bun”

Duminică, 22 Octombrie 2017
582

Popa vrea ca la finalul campionatului FC Botosani sa fie in Play-Off si ca nu conteaza cine va marca.”Este un meci foarte special. O să încerc să dau tot ce e mai bun, dacă voi...

Costel Enache: ”În tur am simţit o putere impresionantă la Dinamo”

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
411

”Este un meci important, dificil, însă nu este unul final. Din punctul meu de vedere, indiferent de rezultat, lupta este foarte lungă şi mai este mult de muncă. Pentru noi urmează eta...