Leo Grozavu: "Am fost răstignit, tratat de parcă omorâsem pe cineva"! Ce spune despre Golofca, dar și despre gestul jucătorilor la meciul cu Timișoara!
SPORT

Leo Grozavu a vorbit din nou despre situația de la FC Botoșani. Antrenorul regretă gestul față de Cătălin Golofca, însă acuză că nu a fost tratat corect și, în finalul declarațiilor, neagă că l-ar fi lovit pe jucător și îl acuză că ar fi întrecut măsura. 

Leo Grozavu: "Am fost răstignit, tratat de parcă omorâsem pe cineva"! Ce spune despre Golofca, dar și despre gestul jucătorilor la meciul cu Timișoara!

Leo Grozavu a oferit un interviu pentru FANATIK.RO, în care a explicat prin ce a trecut de la acel eveniment neplăcut.

Ți-ai dat demisia, nu ți-au aprobat-o! Ce se întâmplă, te vedem pe bancă la meciul următor?

Nu știu. Va fi o ședință cu șefii, vorbim, discutăm. Eu mi-am dat demisia, am spus . Eu nu pot să spun, . Nu, mi-am dat demisia. Am principii după care mă ghidez în viață și la care nu renunț.

Ai fost afectat de ce s-a întâmplat?

Da, sigur. Dar să știi, au fost zece zile în care am fost răstignit. N-am mai pomenit să se discute atât de mult pentru ce s-a întâmplat. Lovire cauzatoare de moarte, mai știu eu ce… Parcă am ucis pe cineva. Repet, regret gestul, nu trebuia să-l fac. Dar nici așa! Eu nu am fost judecat ca profesionist nici măcar o clipă! Dacă un altul făcea asta, dar era mai bine prins, nu se mai vorbea atât de mult, nu mai era această mediatizare. Ca să nu mai spun, nu vreau să dau nume, dar s-au băgat mulți în seamă care nu aveau nici un drept s-o facă. În fine, nu vreau să mă scuz acum. S-au întâmplat multe mai grave, dar nu s-a zis nimic!

Totuși, ce a dus la acel gest?

…Până la tricou au fost mai multe. Aia cu tricoul trântit a fost picătura care a umplut paharul. Eu l-am ajutat pe jucător, i-am întins o mână, dar…. Eu nu vreau să-i fac rău.

A spus că te dă în judecată.

Da. Jucătorul a fost alimentat. Cineva l-a învățat ce să facă. Și ce să facă? Să mă dea în judecată? Cum? Dacă iei un jucător și-i ridici capul cu podul palmei, asta poate să-i cauzeze o tăietură în buza inferioară? Să aducem un medic, să spună asta! Eu întreb altceva, de ce jucătorii au fost alături de mine la meciul următor, când mi-au dedicat golul?

Ce înseamnă FC Botoșani pentru tine?

Eu țin la acest club, la această echipă. Am făcut multe aici, nu s-a spus nimic de asta. Știu că sunt cel mai în măsură să duc mai departe echipa. S-a încercat cu alții, nu s-a reușit, nu au putut. Vedem ce va fi!

sursa: fanatik.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
2

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
352

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
214

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...