Leo Grozavu: "Am fost echipa care merita sa castige. Am crezut mult in victorie"

Leo Grozavu: "Am fost echipa care merita sa castige. Am crezut mult in victorie"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a declarat la finalul meciului cu Rapid Bucuresti ca elevii sai meritau sa castige la cate ocazii a ratat in cele 90 de minute.

Grozavu crede ca daca FC Botosani nu primea gol in primele 15 minute din repriza a doua castiga detasat acest meci.

"Cred ca am fost echipa care merita sa castige in aceasta seara. Am avut ocazii mult mai clare in prima repriza, dar si in a doua repriza. Din pacate acesta este fotbalul. A fost un spectacol placut publicului spectator, un meci cu goluri, cu ritm, cu tensiuni, de asta este frumos fotbalul. Cu un ochi rad si cu un plang. La 2-1 am crezut ca nu mai putem pierde victoria, in plus am mai avut cateva ocazii clare, dar nu am stiut sa profitam. Sunt dezamagit pentru ca am crezut mult in victorie, dar nu a fost sa fie. In primele 15 minute din repriza a doua am avut un moment de ratacire si cred ca daca treceam de acele 15 minute fara gol primit castigam de o maniera clara. Rapidul este o echipa de mare traditie in fotbalul romanesc, echipa valoroasa si merita sa ramana in Liga 1.", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
32

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
94

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...