Leo Grozavu, pesimist cu privire la viitorul echipei FC Botosani: "O sa plangem după divizia A la Botosani"
SPORT

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a surprins pe toata lumea la finalul meciului cu Gaz Metan Medias, incheiat 0-0, atunci cand a declarat ca la club e o stare de incertitudine cu privire la sezonul viitor.

Leo Grozavu, pesimist cu privire la viitorul echipei FC Botosani: "O sa plangem după divizia A la Botosani"

Grozavu spune ca acum sunt inca restante salariale si multi jucatori sunt la final de contract. Tehnicianul crede ca in doi-trei ani FC Botosani nu va mai fi in Liga 1.

"Mai sunt cinci etape de desfasurat. Asteptam sa le terminam si vom vedea ce se va intâmpla. Sunt multi jucatori la final de contract, antrenori la final de contract. Avem inca cinci etape si trebuie sa facem cat se poate de bine treaba, sa ne clasam cat mai bine posibil. Toata lumea este pretentioasa. Si eu sunt foarte pretentios. Mi-as dori la anul sa mă bat cu FC Botosani la cupele europene. Trebuie să poti, nu trebuie doar sa vrei. Cand nu ai cum să te bati cu echipele din play-off, e foarte greu sa-ti propui mai mult. O sa treaca vreo doi-trei ani si o sa plangem după divizia A la Botosani. Nu vreau sa fiu prea dur dar asta o sa se intample. E greu si pentru mine sa ma gandesc la sezonul urmator. Nu stiu pe ce ne bazam, nici ca buget. Noi inca nu am reusit sa achitam tot ce e de achitat pentru anul in curs. Trebuie sa vina jucatori noi… Vom vedea ce se va intampla. Noi trebuie sa ne facem cat mai bine treaba, dupa care conducerea trebuie sa aiba strategia pregatita. Nu e haos la FC Botosani. Asa este peste tot in România. Ce merge la noi bine? E vreun domeniu care funcţioneaza teribil de bine ca sa spunem ca fotbalul nu funcţioneaza?", a declarat Leo Grozavu.

Presedintele clubului botosanean, Cornel Sfaiter, spune ca reactia antrenorului a venit la nervi, fiind suparat pentru ultimele rezultate inregistrate de echipa. Acesta a mai spus ca fanii trebuie sa fie linistiti pentru ca FC Botosani va continua in Liga 1.

 

Spune-ne opinia ta