Leo Grozavu, inaintea partidei cu CFR Cluj: "Mergem încrezători pentru că avem nevoie mare de puncte"

Leo Grozavu, inaintea partidei cu CFR Cluj: "Mergem încrezători pentru că avem nevoie mare de puncte"
FC Botoșani va juca sâmbătă seară, începand cu ora 18:00, pe stadionul dr. Constantin Radulescu, împotriva celor de la CFR Cluj.

Înaintea acestei partide, antrenorul Leo Grozavu a precizat că echipa merge încrezatoare la Cluj, pentru că are nevoie mare de puncte. FC Botoșani nu a învins niciodată pe CFR in Gruia, iar Grozavu speră să sparga gheața.

"Este un meci din campionat, ca toate celelalte. Mergem încrezători pentru că avem nevoie mare de puncte, însă în acelaşi timp ştim că întâlnim o echipă puternică. O echipă care din nefericire pentru noi nu am reuşit niciodată să o răpunem pe teren propriu. La un moment dat trebuie să existe această primă dată şi sperăm să fie sâmbătă. Avem ultimele două meciuri fără înfrângere, aşa că mergem cu încredere. Avem ceva probleme de lot, Vaşvari este clar că nu va juca, iar cu Dimitrov vedem la ora meciului. Vreau să se înţeleagă bine, echipa suferă nu că nu s-a făcut pregătire fizică, probabil s-a făcut prea mult şi acum jucătorii au acuzat o stare de oboseală. Oboseala nu poate veni în urma faptului că nu ai făcut pregătire fizică, ci că s-a făcut prea mult. A fost şi o succesiune de meciuri desfăşurate la un interval foarte scurt. Este foarte greu până la finalul campionatului să mai venim cu plusuri pe partea fizică. Este important ca noi să menţinem o stare mentală bună, care nu poate vine decât în urma rezultatelor", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta