Leo Grozavu, inaintea partidei cu ACS Poli: "Este momentul sa facem un joc si un rezultat bun"
SPORT

FC Botosani va avea o noua deplasare lunga in etapa aceasta, elevii lui Leo Grozavu urmand sa joace pe terenul celor de la ACS Poli Timisoara.

Leo Grozavu, inaintea partidei cu ACS Poli: "Este momentul sa facem un joc si un rezultat bun"

Dupa ce la meciul cu Pandurii au meci cu trenul pana la Bucuresti, iar de acolo cu autocarul, jucatorii de la FC Botosani vor merge la Timisoara cu avionul. Leo Grozavu spera ca fotbalistii sai sa nu mai fie obositi.

"Am pierdut acel meci tur, nici nu am fost pe banca. Acum incepe returul si ne dorim cu totii si incepem cu dreptul, mai ales ca venim dupa o serie de trei partide in care nu am cunoscut gustul victoriei. Trei partide care nu ma pot multumi ca rezultate, chiar daca in unele chiar am jucat bine. Este momentul sa facem un joc si un rezultat bun la Timisoara. Meciul tur ne-a dat o stare de disconfort. Avem probleme de lot, accidentari, suspendari. S-a acumulat si obseala. Au fost deplasari lungi in conditii mai speciale si nu ne-au prins foarte bine. Imi pun mari sperante in acest joc. Toate echipele trec prin perioade bune si mai putin bune. Nu e ceva iesit din comun. Sunt increzator pentru ca ultimele deplasari la Timisoara au fost incununate cu succes. Este o partida deificla. Timisoara are in componenta jucatori cu experienta, iar in ultimele meciuri au capatat si incredere. Conteaza si experienta antrenorului de pe banca.", a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botosani.

Meciul dintre ACS Poli Timisoara si FC Botosani va avea loc luni seara, incepand cu ora 17:30. In tur, timisorenii s-au impus la Botosani cu scorul de 2-1.

 

Spune-ne opinia ta