Leo Grozavu, inaintea meciului cu Dinamo Bucuresti: „Presiunea este pe ambele echipe”

Leo Grozavu, inaintea meciului cu Dinamo Bucuresti: „Presiunea este pe ambele echipe”
Dinamo Bucuresti si FC Botosani se vor intalni, vineri seara, intr-un meci al celor mai ranite echipe din retur. Atat botosanenii, cat si cainii rosii nu au reusit sa castige multe puncte in retur.

Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, spera ca aceasta pauzasa  fi fost benefica pentru echipa botosaneana si jucatorii sai sa obtina prima victorie din 2015.

Am avut un inceput ezitant de campionat, fara multe puncte acumulate in clasament pentru noi, dar sa speram ca aceasta intrerupere ne-a redat capacitatea de a acumula puncte. Ne pregătim bine pentru acest meci şi vrem să facem un joc bun dar să şi obţinem un rezultat pozitiv. Intalnim o echipa ranita, care a pierdut ultimele jocuri din Cupa Ligii, din campionat si in amicale. Vorbim totuşi de Dinamo, o echipă care are de apărat un prestigiu, o echipă titrată şi mai mult ca sigur că ne va aştepta o partidă dificilă. Avem nevoie de puncte si punctele vin doar daca joci bine. NU poti sa joci slab la Dinamo si sa castigi. Nu am făcut o balanţă ca să văd pe cine e presiunea mai mare. Presiune este pe ambele echipe. Ei vin după o perioadă secetoasă, noi la fel, deci presiunea este pe ambele echipe., a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta