Leo Grozavu, inaintea meciului cu Concordia Chiajna: "Indiferent de vreme, arbitraj sau de lot, noi trebuie sa castigam" - VIDEO

Leo Grozavu, inaintea meciului cu Concordia Chiajna: "Indiferent de vreme, arbitraj sau de lot, noi trebuie sa castigam" - VIDEO
FC Botosani va juca miercuri dupa-amiaza, incepand cu ora 17:00, pe teren propriu cu Concordia Chiajna, iar antrenorul Leo Grozavu spera sa obtina prima victorie din 2015.

Tehnicianul botosanenilor spune ca indiferent de ce se va intampla inainte sau in timpul meciului, FC Botosani trebuie sa castige. 

"Presiune nu este, dar din cele 7 etape parcurse nu am obtinut nicio victorie si suntem si noi afectati. Ne dorim sa se intample acest lucru cat mai rapid. A trecut o perioada mult prea lunga de la ultima victorie pe teren propriu. Nu trebuie sa cautam scuze. Indireferent ce se va intampla la ora jocului cu Chiajna, noi trebuie sa castigam. Indiferent de arbitraj, noi trebuie sa castigam. Indiferent ca va ploua sau nu, noi trebuie sa castigam, Indiferent ca vom avea lotul valid sau nu, noi va trebui sa castigam. Ar trebui sa avem orgoliul ranit ca nu am castigat de 7 etape. Am pierdut locul 7, sper eu temporar, si sper sa-l recuperam, dar vedeti ca tot ce se intampla in Romania e destul de ciudat. Nu vreau sa spun mai multe.", a declarat Leo Grozavu.

...despre cei trei jucatori care se antreneaza separat: "Am considerat ca au nevoie de antrenamente suplimentare. Pana la ora jocului depinde de ei daca vor reveni la pregatirea echipei. E posibil sa mai iasa altii sa se pregateasca si nu vad nicio problema."
...despre demisia lui Marius Sumudica: "Asta este situatia in Romania, asta este soarta antrenorilor. Nu ma mai surprinde nimic. Din punctul meu de vedere Sumidica a facut o treaba buna la Chiajna. Nu este un lucru bun cand un antrenor pleac, mai ales cand echipe nu evolueaza foarte rau."

VIDEO INTEGRAL DE LA CONFERINTA DE PRESA:

 

Spune-ne opinia ta