Leo Grozavu, înaintea duelului cu Steaua: "Suntem o buturugă mai mică și sper să împiedicăm carul foarte mare"

Leo Grozavu, înaintea duelului cu Steaua: "Suntem o buturugă mai mică și sper să împiedicăm carul foarte mare"
Tehnicianul botosanenilor, Leo Grozavu, este sigur ca Steaua Bucuresti va alinia echipa cea mai bun in partida cu FC Botosani, de vineri seara.

Grozavu isi doreste ca publicul botosanean sa-si incurajeze proprii jucatori, iar la final FC Botosani sa faca un rezultat bun.

"Mai e putin pana la ora inceperii jocului. Sa nu uitam ca acum doua zile am avut meci in Cupa Ligii, dar asta este meseria noastra si trebuie sa ne punem din nou in circuit si sa scoatem maximum. Si de la acest joc ne-am propus foarte multe, dar in viata, ca si in fotbal, este foarte important ce realizezi, nu ceea ce spui. Nu vreau sa facem promisiuni si ele sa nu fie adeverite de fapte, dar sunt convins ca baietii vor face o partida mare, vor da totul pe teren, iar la final, impreuna cu acest public minunat, cu sustinerea lora, sa facem un rezultat care sa ne multumeasca pe toti la final.

Steaua este cea mai iubita echipa din Romania si nu trebuie sa ne ascundem, dar atunci cand esti fotbalist, si joci cu tribuna plina, nu conteaza cu cine tin spectatorii. Intalnim o echipa valoroasa, care este in preajma unei calificari importante si interesul este ridicat. Si noi avem sansa noatra si vrem sa profitam de ea. Suntem o buturuga mai mica si sper sa impiedicam carul foarte mare.

Eu astept ca baietii nostri sa dea totul pe teren, sa se bata pentru fiecare minge. Steaua a facut deplasarea cu cel mai bun lot si mai mult ca sigur ca vom intalni echipa de start cea mai buna si toti se vor gandi doar la meciul cu Botosani si nu la cel de marti, cu City. Reghecampf este un profesionist, stie cum sa-si mobilizeze echipa, sa-i motiveze. Sunt convins ca nu ne trateaza cu superioritate. Steaua este favorita prin prisma lotului pe care il are. Sa nu uitam ca Steaua a facut un transfer de ultima ora care face cat bugetul de salarii al clubului nostru."
, a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
240

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
42

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
356

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...