Leo Grozavu îi atenționează pe jucători: "Nu vreau să creadă careva cumva că ne aşteaptă o partidă facilă cu Pandurii"
SPORT

FC Botosani ii va intalni duminica pe cei de la Pandurii Targu Jiu, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al Ligii 1

Leo Grozavu îi atenționează pe jucători: "Nu vreau să creadă careva cumva că ne aşteaptă o partidă facilă cu Pandurii"

Antrenorul celor de la FC Botosani, Leo Grozavu, trage un semnal de alarma si le-a transmis jucatorilor sai ca jocul nu este castigat, chiar daca Pandurii nu mai este echipa din turul campionatului.

"Meciul cu Pandurii este din punctul meu de vedere unul foarte dificil. Am apucat să-i analizez puţin pe cei de la Pandurii şi am tras deja unele semnale de alarmă. Sper că toată lumea e concentrată şi conectată la importanţa acestui joc. Vreau să trecem peste aprecierile pe care le-am primit mai mult sau mai puţin justificate după meciul cu Dinamo. Până la urmă a fost un meci pierdut şi vreau ca toată lumea să fie în alertă maximă pentru că ne aşteaptă o partidă dificilă. Chiar dacă adversarii noştri au obţinut doar un punct în aceste trei etape, au cam pus probleme adversarilor, au avut momentele lor foarte bune de joc în care puteau să schimbe soarta jocurilor. Nu vreau să creadă careva cumva că ne aşteaptă o partidă facilă", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul botosanean spune ca in acest moment echipa se afla pe un drum bun, iar in meciul cu Pandurii vrea sa dea sansa si alto jucatori sa evolueze.

"Suntem în momentul de faţă pe un drum bun pentru că am demonstrat în cele trei meciuri oficiale din acest an că am crescut ca joc, dar asta nu ne asigură cele trei puncte înainte de a intra pe teren. Trebuie să muncim, să luptăm pe teren pentru că întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut, joacă dezinvolt, nu are presiune, iar în fotbal fără presiune e mult mai uşor de jucat, iar eu unul sunt foarte circumspect vizavi de soarta jocului dinainte câştigat. Mă gândesc să introducem şi jucători mai proaspeţi care au şi ei nevoie să joace, să rămână în priză, pentru că până la urmă totul se va decide în acel play-out. Asta nu înseamnă că nu ne interesează să câştigăm jocul cu Pandurii. În schimb trebuie ca toată lumea să aibă minute de joc pentru că atunci când se apelează la ei trebuie să răspundă prezent şi să dea cel mai bun randament. Oricum, indiferent cine va intra pe teren, voi alinia o echipă care să câştige jocul, nu voi face experimente doar de dragul de a le face", a încheiat Grozavu.

Meciul dintre FC Botosani si Pandurii va avea loc duminica, la ora 13:30, pe stadionul Municipal din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta