Leo Grozavu, extrem de nervos pe cei care i-au cerut demisia la pauza: "Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnii Iftime şi Şfaiţer, renunţam după acest meci"

Leo Grozavu, extrem de nervos pe cei care i-au cerut demisia la pauza: "Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnii Iftime şi Şfaiţer, renunţam după acest meci"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, s-a aratat extrem de suparat la finalul meciului castigat cu CSMS Iasi, dupa ce o parte dintre suporterii de la Tribuna 0 si Tribuna 1 i-au cerut demisia inca de la pauza.

Acesta a spus la conferinta de presa ca suporterii nu merita aceasta echipa si daca nu avea o relatie buna cu patronii pleca dupa acest meci.

"Nu ştiu cât de mult merită această echipă. O echipă care într-un timp scurt a reuşit să facă nişte performanţe la care nimeni nu se gândea acum câţiva ani. Normal este să încurajeze echipa şi nu să apostrofeze şi să ceară demisia antrenorului. Probabil că educaţia lasă de dorit. M-am obişnuit, o să încerc să fiu mai nepăsător. Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnii Iftime şi Şfaiţer, renunţam după acest meci. Nu e normal ce se întâmplă. Nimeni nu cunoaşte cu ce probleme ne confruntăm. Să strigi din tribună numai porcării, este prea mult. De aia nu o să fim la nivelul ţărilor dezvoltate din Europa", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul Botosaniului a dat exemplu publicul din Varvosia, care la meciul Legia - FC Botosani isi incuraja formatia, chiar daca era 0-0 in minutul 75. Grozavu a mai adaugat ca publicul de la Botosani e ca peste tot in Romania, cand echipa castiga totul e bine, cand echipa pierde se striga demisia.

Aceşti jucătorii fac eforturi. Am jucat cu echipa de pe primul loc şi nu cred că am arătat ca o echipă care se baricadează în apărare, care face antifotbal. Am încercat să jucăm cu mijloacele pe care le avem în acest moment. Am reuşit să câştigăm jocul, dar la noi e ca la români: când e bine, e bine iar când e rău, nu te mai ajută nimeni. La pauză, se striga de parcă era 3-0 pentru Iaşi. Eu le făceam semn să încurajeze echipa iar ei strigau demisia. Probabil că mesajele mele sunt înţelese prost. Nu aştept recunoştinţă ci aştept doar ca aceşti băieţi să fie încurajaţi. La Legia, era minutul 75, juca Legia Varşovia, o echipă titrată, cu nimeni din România şi toţi spectatorii erau în picioare şi încurajau echipa. Nu vreau să fac educaţie nimănui. Am pretenţia ca lumea să fie mai înţelegătoare şi în momentele grele să fie aproape de echipă, a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
67

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1127

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
425

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...