Leo Grozavu, extrem de nervos inaintea meciului cu FC Brasov: "Ma deranjeaza cand cineva ne acuza ca rezultatele obtinute sunt necinstite"

Leo Grozavu, extrem de nervos inaintea meciului cu FC Brasov: "Ma deranjeaza cand cineva ne acuza ca rezultatele obtinute sunt necinstite"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a reactionat dur la adresa lui Constantin Zotta, directorul sportiv de la FC Brasov, care i-a acuzat pe jucatorii botosaneni ca "alearga prea mult" si a cerut control anti-doping.

"Ceea ce face domnul Zotta nu ma intereseaza. Eu am alta treaba aici. Noi nu vom fi rai, vom fi foarte rai, pentru ca eu personal nu pot sa accept ca jucatorii mei sa fi jigniti. Ei muncesc la antrenamente, fac sacrificii si atata timp cat cineva ii acuza ca aceste rezultate obtinute pe teren sunt necinstite, ma deranjeaza. Fotbalul ar trebui sa se joace doar pe teren si asemenea declaratii ar trebui sa fie mai responsabile, pentru ca atunci cand acuzi trebuie sa ai si niste dovezi. Eu ii aduc aminte atat domnului Zotta, ca la cele doua jocuri pe care le-am avut, acasa cu Dinamo si la Chiajna, FC Botosani este cea care a solicitat control anti-doping. Daca am avea ceva de ascuns nu am cere noi control anto-doping, dar el este liber sa spuna ce vrea. Mai exista o circulara venita de la ANAD (Agentia Nationala Anti-Doping) care de o luna ne cere programul de la antrenament, cu ore cu tot si ei pot sa vina in orice moment sa ne controleze si va dati seama ca nu ne permitem noi sa investim in mijloace mai putin ortodoxe pentru a avea performanta.", a declarat Leo Grozavu.

Cat despre jocul de sambata cu FC Brasov, antrenorul botosanenilor spune ca va fi o partida dificila, dar pe brasoveni ii va astepta vulcanul pe stadion.

"Razboi este in Ucraina, aici este doar un joc de fotbal. Sigur ca este un joc care se anunta dificil. Brasovul de la venirea domnului Szabo a avut rezultate pozitive si au un grup de jucatori valorosi. Va fi un meci incins si sa speram ca vor fi pregatiti pentru vulcanul ce-i vor astepta pe stadion. Sper sa fie vulcan si in tribuna, pentru ca pe teren sigur va fi.", a adaugat Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
91

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
698

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
1969

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...