Leo Grozavu e fericit că FC Botoșani joacă la amiază: "Îi felicit pe cei de la LPF"
SPORT

Leo Grozavu e fericit că FC Botoșani joacă la amiază: "Îi felicit pe cei de la LPF"

Antrenorul echipei FC Botoșani, Leo Grozavu, s-a declarat mulțumit de programarea făcută de Liga Profesionistă de Fotbal, care a decis că meciul cu Pandurii Targu Jiu să se joace duminică la amiaza, începand cu ora 13:30.

"Nu mă deranjează programarea, chiar îi felicit pe cei de la LPF. În aceste luni friguroase cred că disputarea jocurilor la lumina zilei sau la o oră din jurul prânzului este mult mai indicată decât seara când e foarte rece, terenurile sunt îngheţate, spectatorii sunt puţini în tribună. Eu cred că la prânz vine şi mai multă lume la meci iar temperatura în jurul prânzului e mai ridicată. E adevărat că e o oră apropiată de ora diviziei B, dar nu contează", a spus Leo Grozavu.

În ediţia precedentă FC Botosani si Pandurii s-au întâlnit doar în sezonul regulat, FC Botoşani - Pandurii 0-2 (Hora, Mihai Roman) şi Pandurii - FC Botoşani 0-3 (Ngadeu, Popovici, Cucu).

Cea mai recentă dispută: 15 octombrie 2016, Pandurii - FC Botoşani 2-1. Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 30, dintr-un penalty scos de Antal, Ţucudean a mărit diferenţa după pauză, golul de onoare al botoșănenilor fiind izbutit de tânărul Alexandru Târnovan.

 

Spune-ne opinia ta