Leo Grozavu, dupa victoria cu Otelul: "Multumesc oamenilor care au venit la meci". Vezi ce l-a suparat la finalul jocului!

Leo Grozavu, dupa victoria cu Otelul: "Multumesc oamenilor care au venit la meci". Vezi ce l-a suparat la finalul jocului!
Antrenorul principal al celor de la FC Botosani, Leo Grozavu, a tinut sa multumeasca jucatorilor pentru cum au abordat partida castigata cu Otelul Galati, scor 3-1, dar si spectatorilor care au venit intr-un numar mare la meci pentru a incuraja echipa, in ciuda vremii ploioase.

"O victorie mare, ca toate celelate din acest retur de campionat. Am risipit sper în acest moment și ultimele speranțe ale unora că Botoșani nu va fi și la anul în prima ligă. Felicit din toata inima jucatorii. Au facut o partidă extraordinară pe un teren greu. Vreau să mulțumesc oamenilor care au venit la meci, pentru ca s-a demonstrat că atunci când spectatorii sunt alături de noi, rezultatul este pozitiv. Chiar dacă a fost un timp urât, ne pare si nouă rău că nu au fost mai mulți alături de noi la această victorie. Și probabil la jocul care a consimțit rămânerea Botoșaniului în prima ligă. Am spus-o si o repet, nu sunt omul jumătăților de măsură, vom încerca să scoatem maximum de la fiecare partida. FC Botosani joaca orice meci pe teren. Suntem pionieri deocamdata. A fost prima participare la prima ligă.", a declarat Leo Grozavu.



Acesta a mai precizat ca s-a suparat la finalul partidei pentru ca FC Botosani a primit gol, preferand cu 1-0 , decat un 3-1.

"Mă doare puțin capul si m-am supărat puțin la final, pentru ca nu mi-am dorit sub nici o formă să luăm gol. Mai bine câștigam cu 1-0 decât 3-1, pentru mine personal. Nu am vrut să luăm gol astăzi, nu s-a putut, bine că am câștigat. În orice caz nu vreau să reproșez nimănui nimic. A fost un meci frumos, băieții au făcut o partidă extraordinară împotriva unei echipe bune, a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
5

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
17

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
33

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...