Leo Grozavu, despre posibilitatea de a juca la Iasi: "Echipa este a Botosaniului. Nici nu vreau sa ma gandesc ca in prima etapa nu vom juca pe teren propriu"

Leo Grozavu, despre posibilitatea de a juca la Iasi: "Echipa este a Botosaniului. Nici nu vreau sa ma gandesc ca in prima etapa nu vom juca pe teren propriu"
FC Botosani ar putea incepe sezonul urmator de Liga 1 pe terenul celor de la CSMS Iasi si asta pentru ca este greu de crezut ca pana pe 25 iulie, atunci cand va avea loc prima etapa, vom avea nocturna pe stadion.

Abia miercuri s-au deschis ofertele, mai urmeaza inca 30 de zile de analiza, dupa care va avea loc o licitatie electronica. Insa in cazul in care o firma castiga licitatia, iar alta contesta, sansele sa jucam la Iasi vor creste considerabil.

Antrenorul Botosaniului nici nu vrea sa se gandeasca la faptul ca ar putea juca la Iasi in primele etape din sezonul 2014-2015.

"Nu cred ca ar fi placut, nici pentru noi ca si oameni implicati direct si mai ales pentru spectatori. Va dati seama, echipa este a Botosaniului si trebuie sa joace la Botosani. Jucatorii si noi toti cred ca avem foarte mare nevoie de publicul din Botosani. De fiecare data cand publicul a fost alaturi de noi am demonstrat ca echipa poate face jocuri bune si rezultate bune. Nici nu vreau sa ma gandesc ca prima etapa din campionatul urmator nu ne va gasi pe teren propriu. Nu e placut deloc, iar vestile nu sunt bune", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
447

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
142

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
381

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...