Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"

Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"
Duel ieri între două formaţii cu aspiraţii europene. FC Botoşani vrea o premieră în istoria clubului, Trencin este locul 2 în Slovacia.

Un amical echilibrat, Trencin impunîndu-se cu un gol în minutul 85, după o eroare în bloc a apărării moldovene. Batin şi Vaşvari ar fi putut da lovitura, însă mingea s-a încăpăţînat să prindă spaţiul porţii.

Antrenorul Leo Grozavu a făcut show, dand indicaţii urcat pe o schelă, alaturi de Toni Helesteanu. Leo Grozavu a fost ultraconectat la meci, i-a biciuit verbal pe ai lui, noteaza gsp.ro:

- "Fără sperioşenie, că nu-s Real Madrid! Curaj"
- "Au agresivitate, în rest nimic. Dacă-i luăm la joc, nu văd mingea"
- "Dacă mai strigaţi "referee", vă iau lîngă mine!"
- "Sînteţi un pic legaţi de picioare, dar e de înţeles după ce antrenamente am făcut. Dar nu fiţi martori sau comozi la efort"
- "Sînteţi vreo doi care vă trageţi de jambiere"
- "Curileac, dă-le puţin în cap, e curtea ta acolo!"
- "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea? Mai repede, mai repede!"


 (foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
12

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
93

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
188

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...