Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"

Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"
Duel ieri între două formaţii cu aspiraţii europene. FC Botoşani vrea o premieră în istoria clubului, Trencin este locul 2 în Slovacia.

Un amical echilibrat, Trencin impunîndu-se cu un gol în minutul 85, după o eroare în bloc a apărării moldovene. Batin şi Vaşvari ar fi putut da lovitura, însă mingea s-a încăpăţînat să prindă spaţiul porţii.

Antrenorul Leo Grozavu a făcut show, dand indicaţii urcat pe o schelă, alaturi de Toni Helesteanu. Leo Grozavu a fost ultraconectat la meci, i-a biciuit verbal pe ai lui, noteaza gsp.ro:

- "Fără sperioşenie, că nu-s Real Madrid! Curaj"
- "Au agresivitate, în rest nimic. Dacă-i luăm la joc, nu văd mingea"
- "Dacă mai strigaţi "referee", vă iau lîngă mine!"
- "Sînteţi un pic legaţi de picioare, dar e de înţeles după ce antrenamente am făcut. Dar nu fiţi martori sau comozi la efort"
- "Sînteţi vreo doi care vă trageţi de jambiere"
- "Curileac, dă-le puţin în cap, e curtea ta acolo!"
- "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea? Mai repede, mai repede!"


 (foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
1506

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
425

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

Vineri, 23 Februarie 2018
356

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...