Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"

Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"
Duel ieri între două formaţii cu aspiraţii europene. FC Botoşani vrea o premieră în istoria clubului, Trencin este locul 2 în Slovacia.

Un amical echilibrat, Trencin impunîndu-se cu un gol în minutul 85, după o eroare în bloc a apărării moldovene. Batin şi Vaşvari ar fi putut da lovitura, însă mingea s-a încăpăţînat să prindă spaţiul porţii.

Antrenorul Leo Grozavu a făcut show, dand indicaţii urcat pe o schelă, alaturi de Toni Helesteanu. Leo Grozavu a fost ultraconectat la meci, i-a biciuit verbal pe ai lui, noteaza gsp.ro:

- "Fără sperioşenie, că nu-s Real Madrid! Curaj"
- "Au agresivitate, în rest nimic. Dacă-i luăm la joc, nu văd mingea"
- "Dacă mai strigaţi "referee", vă iau lîngă mine!"
- "Sînteţi un pic legaţi de picioare, dar e de înţeles după ce antrenamente am făcut. Dar nu fiţi martori sau comozi la efort"
- "Sînteţi vreo doi care vă trageţi de jambiere"
- "Curileac, dă-le puţin în cap, e curtea ta acolo!"
- "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea? Mai repede, mai repede!"


 (foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD solicitat pentru un bărbat ce a suferit un accident de muncă- FOTO

astăzi, 13:14
1738

Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Dorohoi, ce a suferit un accident de muncă, după ce şi-a scăpat accidental un lichid fierbinte pe corp.Bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de...

Incendiu violent la Dorohoi! Patru locuințe cuprinse de flăcări, o persoană a ajuns la spital - FOTO

astăzi, 12:50
569

Un puternic incendiu a avut loc marţi dimineaţă, în municipiul Dorohoi, un ansamblu de patru case fiind cuprins de flăcări.Incendiul de pe strada Lt. Andrei a izbucnit la acoperiş...

Navete de bere răsturnate pe carosabil pe o stradă din municipiul Botoşani- FOTO

astăzi, 12:20
1299

S-a întâmplat pe strada Împărat Traian din municipiul Botoșani. Un camion al societăţii Ecuator a intrat în balans şi mai multe navete au căzut pe carosabil. Din fer...