Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"

Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"
Duel ieri între două formaţii cu aspiraţii europene. FC Botoşani vrea o premieră în istoria clubului, Trencin este locul 2 în Slovacia.

Un amical echilibrat, Trencin impunîndu-se cu un gol în minutul 85, după o eroare în bloc a apărării moldovene. Batin şi Vaşvari ar fi putut da lovitura, însă mingea s-a încăpăţînat să prindă spaţiul porţii.

Antrenorul Leo Grozavu a făcut show, dand indicaţii urcat pe o schelă, alaturi de Toni Helesteanu. Leo Grozavu a fost ultraconectat la meci, i-a biciuit verbal pe ai lui, noteaza gsp.ro:

- "Fără sperioşenie, că nu-s Real Madrid! Curaj"
- "Au agresivitate, în rest nimic. Dacă-i luăm la joc, nu văd mingea"
- "Dacă mai strigaţi "referee", vă iau lîngă mine!"
- "Sînteţi un pic legaţi de picioare, dar e de înţeles după ce antrenamente am făcut. Dar nu fiţi martori sau comozi la efort"
- "Sînteţi vreo doi care vă trageţi de jambiere"
- "Curileac, dă-le puţin în cap, e curtea ta acolo!"
- "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea? Mai repede, mai repede!"


 (foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii, invitați să participe la ceremonia prilejuită de Ziua Drapelului!

astăzi, 15:25
112

Ziua Drapelului Național ne oferă an de an prilejul de a sărbători acest simbol național, poate cel mai cunoscut dintre simbolurile oficiale ale României. Steagul constituie, alaturi de ste...

FOTO, VIDEO Incendiu la Mănăstirea "Sf. Mina" din Roșiori!

astăzi, 13:50
1387

Pompierii militari suceveni de la subunitățile din Fălticeni, Suceava, Gura Humorului și Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale localitățil...

Temperaturi caniculare și puține ploi în iulie și august!

astăzi, 13:04
264

Urmatoarele trei luni vor aduce un regim termic calduros, cu valori termice peste mediile climatologice lunare, in iulie si august, respectiv apropiate de norme in septembrie, dar si cu deficite impor...