Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"

Leo Grozavu a facut SHOW la amicalul cu Trencin! A dat indicatii de pe o schela: "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea?"
Duel ieri între două formaţii cu aspiraţii europene. FC Botoşani vrea o premieră în istoria clubului, Trencin este locul 2 în Slovacia.

Un amical echilibrat, Trencin impunîndu-se cu un gol în minutul 85, după o eroare în bloc a apărării moldovene. Batin şi Vaşvari ar fi putut da lovitura, însă mingea s-a încăpăţînat să prindă spaţiul porţii.

Antrenorul Leo Grozavu a făcut show, dand indicaţii urcat pe o schelă, alaturi de Toni Helesteanu. Leo Grozavu a fost ultraconectat la meci, i-a biciuit verbal pe ai lui, noteaza gsp.ro:

- "Fără sperioşenie, că nu-s Real Madrid! Curaj"
- "Au agresivitate, în rest nimic. Dacă-i luăm la joc, nu văd mingea"
- "Dacă mai strigaţi "referee", vă iau lîngă mine!"
- "Sînteţi un pic legaţi de picioare, dar e de înţeles după ce antrenamente am făcut. Dar nu fiţi martori sau comozi la efort"
- "Sînteţi vreo doi care vă trageţi de jambiere"
- "Curileac, dă-le puţin în cap, e curtea ta acolo!"
- "Nu mai jucaţi după dictare! Ce tot citiţi mingea? Mai repede, mai repede!"


 (foto: gsp.ro)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident grav pe Calea Naţională la semafor! Patru persoane au ajuns la spital! FOTO, VIDEO

astăzi, 20:16
3293

Un autoturism Ford Focus, aflat pe sensul de mers către IRE, oprit la culoarea roşie a semaforului, a fost izbit din spate de un Renault Scenic, condus de o botoşăneancă.Şoferul autoturismul...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

astăzi, 19:46
182

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...

Proteste anunţate din cauza mutării contribuţiilor la angajat

astăzi, 19:12
221

Liviu Axinte, preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ, a anunţat că Federaţia pregăteşte o serie de proteste, pe data de 3 octombrie urmând să fie organizate la nive...