Leo Grozavu a condus antrenamentul FC Botosani de vineri! FOTO
SPORT

Antrenorul Leo Grozavu nu a venit la conferinta de presa organizata de club inaintea meciului cu Gaz Metan Medias si nici nu a dorit sa dea declaratii jurnalistilor care au cerut acest lucru, acesta preferand sa aplaneze conflictul si sa nu se mai discute despre acest subiect.

Leo Grozavu a condus antrenamentul FC Botosani de vineri! FOTO

La ora 11:00, tehnicianul de 49 de ani a condus antrenamentul de vineri al echipei si cel mai probabil va sta pe banca la partida de la Medias, asta daca nu cumva Liga Profesionista de Fotbal il va suspenda pe Grozavu.

Valeriu Iftime, finantatorul FC Botosani, nu crede ca Leo Grozavu il va tine pe banca pe Golofca, daca acesta este in forma buna.

"Golofca trebuie sa arata ca este fotbalist si va juca. Mi se pare inacceptabil sa ai un fotbalist bun si antrenorul sa-l tina pe banca. Cred ca lucrurile sunt normal si sper sa obtinem un rezultat bun la Medias. Eu nu am vorbit cu Catalin. Am discutat doar cu Leo si cu Cornel. Eu sper si cred ca am incheiat acest subiect. Din punct de vedere uman am vorbit, am condamnat gestul intre doi oameni, dar intre antrenorul Leo Grozavu su fotbalistul Catalin Golofca lucrurile sunt un pic dezechilibrate. Am incredere in Leo, am incredere in Catalin. Problema este ca el nu va juca daca nu e bun si daca nu face ce trebuie. Pe de alta parte el nu Croitoru. El trebuie sa se afirme, sa faca mult mai mult ca sa poata spuna: unul sau altul.", a spus Valeriu Iftime.


















 

 

Spune-ne opinia ta