Leo Grozavu a analizat meciul FC Botosani - Chiajna: "Sper sa invete din aceste greseli"
SPORT

FC Botosani a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Concordia Chiajna, iar Leo Grozavu a facut o scurta analiza a meciului, la cald, imediat dupa fluierul de final.

Leo Grozavu a analizat meciul FC Botosani - Chiajna: "Sper sa invete din aceste greseli"

Antrenorul botosanenilor a spus ca s-a vazut in prima repriza faptul ca timp de aproape doua saptamani nu s-a putut pregati pe un teren de fotbal normal, fiind nevoit sa antreneze echipa pe terenul sintetic de la LPS Botosani, care este insa destul de mic.

In plus, acesta a comentat greseala lui Andrei Miron, care a scapat de un nou cartonas rosu, la faultul asupra lui Albu, atunci cand Chiajna a primit penalty.

"Au fost doua reprize diferite, ca desfasurare. O prima repriza in care am intrat foarte greu in ritm. N-am avut agresivitate si n-am pus presiune pe adversar asa cum mi-as fi dorit. Am primit si acel gol dintr-o faza stupida si o interventie stupida si sigur ca ne-am ingreunat situatia. A doua reprima am iesit altfel, mult mai montati, am schimbat si asezarea si jucatorii au inteles ca au nevoie de alt tip de efort si de alta atitudine. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar din pacate ne-a lipsit luciditatea in fata portii. A doua repriza i-am dominat clar pe cei de la Chiajna. E devreme acum se spun ce se intampla cu Miron. Este si el un jucator tanar si sper sa invete din aceste greseli. Are si el scurtcircuitele lui. Jucatorii valorosi costa mult. Noi trebuie sa jucam cu jucatori care trebuie sa creasca, sa invete. De cand am venit din Turcia nu am reusit sa face niciun antrenament pe un teren normal de fotbal si s-a vazut in prima repriza ca am suferit. In Turcia, in ultimele doua meciuri amicale, adversarii foarte buni cu care au jucat nu au reusit sa-si creezi nicio ocazie de gol in fata cuplului de fundasi Miron-Cucu. Acum a fost o greseala si n-am mai reusit sa intoarcem scorul.", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta