Lăsat pe bancă la ultimul meci, Fabbrini încă are căutare. O altă echipă din Liga 1 e pe urmele italianului

Lăsat pe bancă la ultimul meci, Fabbrini încă are căutare. O altă echipă din Liga 1 e pe urmele italianului

Lăsat pe bancă pe Liviu Ciobotariu la ultimul meci din play-out, 1-2 cu Dunărea Călăraşi, Diego Fabbrini are în continuare căutare în Liga 1. Fostul său antrenor, Costel Enache, acum la Astra Giurgiu, a recunoscut că ar dori să lucreze din nou cu fotbalistul italian.

"Fabbrini rămâne o miză pentru Astra", a spus răspicat Enache, la ProSport Live. Tehnicianul are şi o explicaţie pentru scăderea de fotmă a fotbalistului de 28 de ani.

"Lucrurile s-au schimbat din punct de vedere mental, pentru că întregul club şi jucătorii şi-au capacitat toată energia pentru play-off. A fost un obiectiv aproape realizabil şi odată cu ratarea sa, totul s-a relaxat şi e greu să montezi imediat jucătorii spre un alt obiectiv.

Diego se încadrează în acelaşi profil. A sperat foarte mult că poate ajuta echipa, că poate face o performanţă care să se lege şi de numele lui şi acum probabil e dezamăgit de această ratare. E nevoie de comunicare, de colaborare, de unitate de grup, iar cei care sunt acolo sunt foarte capabili să facă asta", a precizat antrenorul giurgiuvenilor, potrivit digisport.ro.

FC Botoșani a pierdut meciul cu nou-promovata Dunărea Călărași, din etapa a treia a play-out-ului, iar "briliantele" Fabbrini și Ongenda nu au strălucit. Nici nu aveau cum, din moment ce ambii au fost rezerve și au intrat pe parcurs. În sezonul regulat, cei doi au făcut o impresia foarte bună și au fost pe lista celor de la FCSB, mai ales Fabbrini. În meciul cu Dunărea, Fabbrini a intrat în minutul 70, iar Ongenda, în minutul 63.

"Fabbrini și Ongenda nu au început în primul 11 astăzi, a fost o decizie tactică. Evoluțiile lui din ultimele meciuri, ale lui Diego, nu m-au convins că merită să joace azi titular", a explicat "Ciobi".

În ianuarie, finanțatorul botoșănenilor, Valeriu Iftime, a anunțat că vrea să-l mai țină pe Fabbrini până la vară, pentru ca apoi să-l vândă, însă la acel moment, echipa încă avea șanse să prindă play-off-ul. Între timp, Botoșani nu numai că nu a prins play-off-ul, dar situația din clasament tinde să devină alarmantă.

În plus, după ce Botoșaniul a ratat play-off-ul, Fabbrini s-a supărat că nu a fost lăsat să plece în iarnă și probabil că, și din acest motiv, forma sa este una destul de slabă față de cea cu care ne-a obișnuit. În plus, el a anunțat ferm conducerea că în vară își ia adio de la echipă indiferent de situație.

Supărarea italianului vine și din faptul că a existat o ofertă pe numele său din țările arabe, fapt recunoscut și de Iftime, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
11

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
20

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
181

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...