La un pas de tragedie! Un meci din Liga a IV-a din Botosani s-a incheiat la spital!

La un pas de tragedie! Un meci din Liga a IV-a din Botosani s-a incheiat la spital!
 Partida din Liga a IV-a botosaneana dintre TransDor Tudora si CS Dante Botosani a fost la un pas de a se termina tragic, dupa ce doi jucatori s-au lovit cap in cap.

In minutul 88 al derby-ului campionatului judetean, gazdele de la Tudora beneficiau de o lovitura de colt. Dupa ce s-a executat cornerul, in momentul in care a vrut sa loveasca balonul cu capul, mijlocasul Alexandru Filip si portarul celor de la Dante, Ciprian Ungureanu, s-au lovit cap in cap, primul pierzandu-si pentru scurt timp cunostinta.

Cei din staff-urile celor doua echipe au chemat de urgenta Ambulanta, iar cei doi jucatori au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente.

Ciprian Ungureanu are arcada sparta, in timp ce Alexandru Filip are clavicula deplasata. Cei doi vor fi supusi unor investigatii mai amanuntite.

Meciul dintre TransDor Tudora si CS Dante s-a incheiat cu scorul de 0-0.

REZULTATE LIGA 4:

FC Paltinis – Bucovina Rogojesti…3-3
Flacara Flamanzi – Avantul Albesti… 3-0
TransDor Tudora – CS Dante…0-0
Viitorul Dersca – CS Darabani…3-2
Luceafarul – ProSport Vf. Campului…3-0
FC Zona – AS Bucecea…3-4
Viitorul Botosani – Sportivul Trusesti… 1-0

Rapid Ungureni sta.  NP Pomarla s-a retras

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
421

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
54

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...