Keita va da probe la Gloria Bistriţa

Keita va da probe la Gloria Bistriţa
Mijlocaşul echipei FC Botoşani Souleymane Keita poate evolua din acest sezon în prima ligă a fotbalului românesc, el aflându-se în aceste zile în pregătire cu Gloria Bistriţa.

FC Botoşani este pe cale să rămână fără niciun stranier după ce Kone şi Kano au părăsit echipa iar Simao a fost transferat la FCM Bacău. Souleymane Keita, ultimul stranier din lotul grupării botoşănene va pleca duminică la Bistriţa unde va da probe de joc şi potrivit oficialilor botoşăneni are şanse de a rămâne.

Din câte ştiu, Keita va trebui să se prezinte duminică la Bistriţa, urmând să dea nişte probe şi dacă e să treacă cu brio va rămâne acolo iar dacă nu se întoarce şi va fi jucătorul lui FC Botoşani, a spus Ştefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoşani.

Mijlocaşul african este în continuare sub contract cu FC Botoşani, dar oficialii clubului şi-au exprimat dorinţa încă de la finalul sezonului trecut de a-l transfera. Keita este unul din jucătorii clubului botoşănean care are un contract peste media echipei fapt pentru care s-a decis punerea pe lista de transferări.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
83

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
328

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
310

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...