Juristul MApN, Florin Talpan, omul care se afla in razboi cu Gigi Becali, este botosanean: "La meciul cu Steaua am tinut cu FC Botosani"
SPORT

Juristul Ministerului Apararii Nationale, Florin Talpan, omul cu care Gigi Becali se afla intr-un razboi total din cauza clubului Steaua Bucuresti, s-a nascut la Botosani si este un sustinator al echipei locale.

Juristul MApN, Florin Talpan, omul care se afla in razboi cu Gigi Becali, este botosanean: "La meciul cu Steaua am tinut cu FC Botosani"

 

Presa nationala a publicat o fotografie cu Florin Talpan, aflat in loja clubului din Ghencea, la un meci din Liga 1, iar juristul MApN spune ca a fost sa sustina echipa FC Botosani, nicidecum formatia patronana de Gigi Becali.

"Poza aceea, în care apar eu în Ghencea, e de la un meci cu FC Botoșani, echipa patronată de Valeriu Iftime. Eu sunt născut în Botoșani și atunci am ținut cu Botoșani. Nu e un lucru rău dacă m-am dus la tribuna oficială. La acel meci, da, am ținut cu FC Botoșani", a spus Talpan la TV Digi Sport.Echipa Steaua Bucuresti, patronata de Gigi Becali, se afla intr-un scandal imens cu cei din cadrul clubului CSA Steaua, club al Armatei.

"SC FC Steaua Bucureşti SA nu a primit niciodată palmaresul obţinut de CSA Steaua Bucureşti. (...) FCSB SA şi-a însuşit pe nedrept acest palmares încă de la înfiinţarea societăţii. Această stare de fapt a dus la deprecierea aproape iremediabilă a imaginii şi blazonului Steaua Bucureşti atât pe plan intern, cât şi internaţional, prin acţiunile ruşinoase ale fostei conduceri a FCSB SA, dar şi ale creditorului George Becali, acţiuni care au culminat cu condamnări penale ale acestora. Consider că FRF şi LPF nu ar fi trebuit să permită ca noua echipă SC FCSB SA să evolueze direct în prima divizie, ca o continuatoare a legendarei Steaua Bucureşti, ignorând hotărârile irevocabile ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2014. (...). Sper ca FRF şi LPF să dispună de urgenţă măsuri", a mai spus Florin Talpan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sâmbătă și duminică: Două biserici din județul Botoșani vor fi sfințite de către IPS Teofan!

Vineri, 22 Septembrie 2017
1960

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va sfinţi sâmbătă, 23 septembrie 2017, Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail şi...

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

Vineri, 22 Septembrie 2017
3278

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici m...

Comunicat PSD: Senatorul Lucian Trufin: "Județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții"

Vineri, 22 Septembrie 2017
255

Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc î...