Juristul MApN, Florin Talpan, omul care se afla in razboi cu Gigi Becali, este botosanean: "La meciul cu Steaua am tinut cu FC Botosani"
SPORT

Juristul Ministerului Apararii Nationale, Florin Talpan, omul cu care Gigi Becali se afla intr-un razboi total din cauza clubului Steaua Bucuresti, s-a nascut la Botosani si este un sustinator al echipei locale.

Juristul MApN, Florin Talpan, omul care se afla in razboi cu Gigi Becali, este botosanean: "La meciul cu Steaua am tinut cu FC Botosani"

 

Presa nationala a publicat o fotografie cu Florin Talpan, aflat in loja clubului din Ghencea, la un meci din Liga 1, iar juristul MApN spune ca a fost sa sustina echipa FC Botosani, nicidecum formatia patronana de Gigi Becali.

"Poza aceea, în care apar eu în Ghencea, e de la un meci cu FC Botoșani, echipa patronată de Valeriu Iftime. Eu sunt născut în Botoșani și atunci am ținut cu Botoșani. Nu e un lucru rău dacă m-am dus la tribuna oficială. La acel meci, da, am ținut cu FC Botoșani", a spus Talpan la TV Digi Sport.Echipa Steaua Bucuresti, patronata de Gigi Becali, se afla intr-un scandal imens cu cei din cadrul clubului CSA Steaua, club al Armatei.

"SC FC Steaua Bucureşti SA nu a primit niciodată palmaresul obţinut de CSA Steaua Bucureşti. (...) FCSB SA şi-a însuşit pe nedrept acest palmares încă de la înfiinţarea societăţii. Această stare de fapt a dus la deprecierea aproape iremediabilă a imaginii şi blazonului Steaua Bucureşti atât pe plan intern, cât şi internaţional, prin acţiunile ruşinoase ale fostei conduceri a FCSB SA, dar şi ale creditorului George Becali, acţiuni care au culminat cu condamnări penale ale acestora. Consider că FRF şi LPF nu ar fi trebuit să permită ca noua echipă SC FCSB SA să evolueze direct în prima divizie, ca o continuatoare a legendarei Steaua Bucureşti, ignorând hotărârile irevocabile ale Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 2014. (...). Sper ca FRF şi LPF să dispună de urgenţă măsuri", a mai spus Florin Talpan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

ANM: Vreme deosebit de rece pentru această perioadă din martie. Când se va încălzi!

Duminică, 18 Martie 2018
600

Meteorologii anunţă, pentru săptămâna viitoare, vreme deosebit de rece, cu temperaturi mai scăzute decât cele normale, iar în mare parte din ţară se vor înregistra preci...

Un italian de 94 de ani i-a dăruit 100.000 de euro îngrijitoarei sale: "E singura care ține la mine cu adevărat"

Duminică, 18 Martie 2018
4284

Un bătrân italian în vârstă de 94 de ani din Pergola, provincia Pesaro, i-a dăruit pe parcursul a 4 ani îngrijitoarei sale, de origine română, suma de 100.000 de euro sub formă de cadouri sa...

Predică la Duminica închinată Sfântului Ioan Scărarul

Duminică, 18 Martie 2018
264

Saptamana a patra, Saptamana Injumatatirii Postului, este luminata de prezenta Sfintei Cruci, de care necontenit pomenesc slujbele bisericesti. „In mijlocul zilelelor infranarii, ajungand astazi...