JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

Andrei Burlacu
Ionut Tabultoc

Juniorii B de la CSS Botosani evolueaza excelent in acest sezon. Botosanenii raman neinvinsi in campionat si dupa etapa a VIII-a.

Elevii lui Daniel Schiopu, lideri in Seria 1 a Campionatului National de Juniori, au invins duminica dupa-amiaza cu scorul de 3-0 in deplasarea de la LPS Roman. Pentru CSS Botosani a marcat Nicorici (2) si Burlacu, cel din urma ajungand la 23 de goluri inscrise in acest sezon.

Botosanenii au fost ajutati in aceasta etapa de FC Botosani, echipa pregatita de prof. Cristi Frumuz, care de la aceeasi ora a scos un egal cu CSMS Iasi, formatie aflata inaintea meciurilor pe pozitia a doua la egalitate de puncte cu CSS-ul. 

In urma acestor rezultate, CSS Botosani se distanteaza in clasament la doua puncte in fata iesenilor.

Echipele de Junior A au fost invinse in aceasta runda. CSS Botosani a pierdut la Roman cu 2-0, in timp ce FC Botosani a pierdut acasa cu scorul de 3-2 in fata celor de la CSMS Iasi.

Etapa 8

FC Botosani (A) – CSMS Iasi… 2-3 (0-2)
Au marcat: Borcoi, Tanasa
Antrenor: Catalin Chirila .

LPS Roman – CSS Botosani (A)… 2-0 (0-1)
Antrenor: Sorin Iordache .

FC Botosani (B) – CSMS Iasi…1-1 (0-1)
Au marcat: I. Filip
Antrenor: Cristi Frumuz .

LPS Roman – CSS Botosani (B)…0-3 (0-1)
Au marcat: Nicorici (2), Burlacu (1)
Antrenor: Daniel Schiopu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
120

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
21

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
103

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...