JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

Andrei Burlacu
Ionut Tabultoc

Juniorii B de la CSS Botosani evolueaza excelent in acest sezon. Botosanenii raman neinvinsi in campionat si dupa etapa a VIII-a.

Elevii lui Daniel Schiopu, lideri in Seria 1 a Campionatului National de Juniori, au invins duminica dupa-amiaza cu scorul de 3-0 in deplasarea de la LPS Roman. Pentru CSS Botosani a marcat Nicorici (2) si Burlacu, cel din urma ajungand la 23 de goluri inscrise in acest sezon.

Botosanenii au fost ajutati in aceasta etapa de FC Botosani, echipa pregatita de prof. Cristi Frumuz, care de la aceeasi ora a scos un egal cu CSMS Iasi, formatie aflata inaintea meciurilor pe pozitia a doua la egalitate de puncte cu CSS-ul. 

In urma acestor rezultate, CSS Botosani se distanteaza in clasament la doua puncte in fata iesenilor.

Echipele de Junior A au fost invinse in aceasta runda. CSS Botosani a pierdut la Roman cu 2-0, in timp ce FC Botosani a pierdut acasa cu scorul de 3-2 in fata celor de la CSMS Iasi.

Etapa 8

FC Botosani (A) – CSMS Iasi… 2-3 (0-2)
Au marcat: Borcoi, Tanasa
Antrenor: Catalin Chirila .

LPS Roman – CSS Botosani (A)… 2-0 (0-1)
Antrenor: Sorin Iordache .

FC Botosani (B) – CSMS Iasi…1-1 (0-1)
Au marcat: I. Filip
Antrenor: Cristi Frumuz .

LPS Roman – CSS Botosani (B)…0-3 (0-1)
Au marcat: Nicorici (2), Burlacu (1)
Antrenor: Daniel Schiopu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șofer de România: Te-ai întâlnit cu așa ceva în trafic? VIDEO

astăzi, 10:55
5

Șoferul unui Volkswagen Passat a ajuns în centrul atenției pentru modul în care conducea nebunește pe o șosea. Bărbatul făcea dreapta, făcea stânga, de pe o bandă pe alta, pu...

Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii

astăzi, 09:37
215

Meteorologii anunță că ploile se vor extinde pe tot teritoriul țării de miercuri, însă temperaturile rămân cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi capricioasă pâ...

"Învățământul merge pe drum paralel, prea mulți absolvenți de studii superioare ajung vânzători în hypermarket"

astăzi, 09:08
178

Deși are disponibilitatea de a fi folosită ca "poligon de încercare" pentru cei care vor cei care vor să învețe, una dintre cele mai importante companii din piața mater...