Judecata FRF în cazul Rapidului începe abia luni! FC Botoșani trebuie să mai aștepte! Burleanu: "E ceva putred la Ligă"

Judecata FRF în cazul Rapidului începe abia luni! FC Botoșani trebuie să mai aștepte! Burleanu: "E ceva putred la Ligă"
Rapid fusese exclusă inițial de LPF din Liga 1, ieri la amiază. Spre seară, în urma unei hârtii pe care ar fi primit-o de la lichidatorul judiciar, șefii Ligii s-au răzgândit și au pasat decizia finală către FRF.

Azi, în ziua în care începe noul campionat, știm doar că o decizie finală e încă destul de departe. La sediul FRF se preconiza că se va discuta azi și această speță, dar situația Rapidului nu a fost luată deloc în discuție de membrii Comitetului Executiv.

Problema a fost lămurită abia la finalul ședinței CEx, spre finalul conferinței de presă susținute de Răzvan Burleanu.

"Decizia în cazul Rapidului se va lua luni, în Comisia de Disciplină a FRF", a declarat inițial șeful FRF.

Provocat să ofere mai multe detalii de către un jurnalist din sală, Burleanu a revenit asupra subiectului. "Într-o astfel de speță, ai nevoie de zile. Există Comisia de Disciplină, apoi Comisia de Recurs, apoi TAS. Nu poți să aduni aceste foruri într-o cameră. Pot să vă explic faptul că această Comisie poate întoarce din nou cazul la Ligă, decizând că este de competenţa LPF să ia o hotărâre. În egală măsură, ar putea să se ia o decizie. Oricum, e ceva putred la Ligă. O decizie definitivă se consideră doar din partea TAS-ului. În această fugă de responsabilitate, de ce nu a fost sesizată această Comisie de Disciplină acum o lună? În timpul acesta, se judeca, se putea ajunge şi la TAS, iar acum ştiam pe cine vom avea în Liga 1", a zis Burleanu la conferința de presă.

Practic, în aceste condiții, chiar dacă Liga nu a oferit până la această oră o înștiințare oficială scrisă, meciul Rapid/ACS Poli - FC Botoșani este amânat până la o dată ce va fi anunțată ulterior.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Costel Enache: "Sperăm într-o organizare bună, concentrare, atitudine extraordinară și o zi bună prinsă de băieții noștri"

astăzi, 16:34
61

Noul sezon competițional va începe în weekendul 20-22 iulie. Roş-alb-albaştrii vor debuta în deplasare cu CFR Cluj, campioana României. După debutul de foc din Gruia c...

Veste proastă pentru români. Se întâmplă de la 1 august

astăzi, 16:24
61

Preţul gazelor naturale pentru clienţii casnici va creşte, începând cu data de 1 august 2018, cu 5,83%, informează Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei pr...

Câinele care a ajutat un biciclist rănit a fost găsit. Cine a adoptat patrupedul!

astăzi, 15:47
587

Câinele care a ajutat un biciclist care se rănise în zona Muntelui Semenic a fost găsit de jandarmi cu ajutorul unei asociații din Reșița, iar patrupedul a ajuns la vicepreședintele ...