Judecata FRF în cazul Rapidului începe abia luni! FC Botoșani trebuie să mai aștepte! Burleanu: "E ceva putred la Ligă"

Judecata FRF în cazul Rapidului începe abia luni! FC Botoșani trebuie să mai aștepte! Burleanu: "E ceva putred la Ligă"
Rapid fusese exclusă inițial de LPF din Liga 1, ieri la amiază. Spre seară, în urma unei hârtii pe care ar fi primit-o de la lichidatorul judiciar, șefii Ligii s-au răzgândit și au pasat decizia finală către FRF.

Azi, în ziua în care începe noul campionat, știm doar că o decizie finală e încă destul de departe. La sediul FRF se preconiza că se va discuta azi și această speță, dar situația Rapidului nu a fost luată deloc în discuție de membrii Comitetului Executiv.

Problema a fost lămurită abia la finalul ședinței CEx, spre finalul conferinței de presă susținute de Răzvan Burleanu.

"Decizia în cazul Rapidului se va lua luni, în Comisia de Disciplină a FRF", a declarat inițial șeful FRF.

Provocat să ofere mai multe detalii de către un jurnalist din sală, Burleanu a revenit asupra subiectului. "Într-o astfel de speță, ai nevoie de zile. Există Comisia de Disciplină, apoi Comisia de Recurs, apoi TAS. Nu poți să aduni aceste foruri într-o cameră. Pot să vă explic faptul că această Comisie poate întoarce din nou cazul la Ligă, decizând că este de competenţa LPF să ia o hotărâre. În egală măsură, ar putea să se ia o decizie. Oricum, e ceva putred la Ligă. O decizie definitivă se consideră doar din partea TAS-ului. În această fugă de responsabilitate, de ce nu a fost sesizată această Comisie de Disciplină acum o lună? În timpul acesta, se judeca, se putea ajunge şi la TAS, iar acum ştiam pe cine vom avea în Liga 1", a zis Burleanu la conferința de presă.

Practic, în aceste condiții, chiar dacă Liga nu a oferit până la această oră o înștiințare oficială scrisă, meciul Rapid/ACS Poli - FC Botoșani este amânat până la o dată ce va fi anunțată ulterior.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
130

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...