Jucatorii testati de FC Botosani, invinsi de Luceafarul Mihai Eminescu - FOTO

Jucatorii testati de FC Botosani, invinsi de Luceafarul Mihai Eminescu - FOTO
Staff-ul tehnic al celor de la FC Botosani a testat astazi jucatorii veniti in probe intr-un meci amical cu echipa de Liga a IV-a, Luceafarul Mihai Eminescu.

FC Botosani a trimis in teren urmatorul "11": Man - Muresan, Giurgiuveanu, Atudorei (c), Horgas - Bordianu, Bordeanu V., Muscalu, Svichi - Ruiz, Grumezescu. Au mai jucat: Tiut, Vraciu, Juncanaru si Scutelnicu.

Dupa 0-0 la pauza, jucatorii de Liga a IV-a au deschis scorul prin Iosif Netbai in minutul 49, dupa ce a scapat singur spre poarta, a driblat portarul si a marcat cu poarta goala, stabilind astfel si scorul final, 0-1. FC Botosani nu a avut ocazii importante de gol, portarul Luceafarului, Satco, "somand" intre buturi.

Jucatorii testati de Leo Grozavu care s-au remarcat au fost Laurentiu Giurgiuveanu, venit de la Kosarom Pascani, si Ravan Atudorei, revenit dupa un imprumut la FCM Dorohoi.

La meci au fost prezenti si finantatorii de la Elsaco, Valeriu Iftime, Ovidiu Jitaru si Doru Popa.

"Au jucat jucatori de Liga a IV-a cu jucatori de Liga a III-a. Nu stiu daca a jucat unul la Liga a II-a, inafara de Vraciu. Fara comentarii. A fost un meci de pregatire, de fapt nu de pregatire ci un meci de testare pentru jucatorii noi. Eu n-am vazut nimic in plus. Pe unii ii stiam, iar despre cei noi nu pot spune nimic astazi.", a declarat Valeriu Iftime, care a adaugat ca venezueleanul Jorge Ruiz a fost "obosit".

Jucatorul Mihai Bordianu, de la FC Botosani, nu a mai apucat sa termine partida pe teren, dupa ce s-a ales cu o taietura urata in zona urechii, in urma unui duel aerian cu un adversar.



















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
64

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
242

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
56

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...