Jucatorii noi de la FC Botosani, prezentati oficial! GALERIE FOTO

Jucatorii noi de la FC Botosani, prezentati oficial! GALERIE FOTO
FC Botosani si-a prezentat, miercuri, noile achizitii din perioada de transferuri din iarna.

Matulevicius, Carralero, Casado, Bujor, Muşat, Tomozei şi Ichim sunt jucatorii transferati de FC Botosani. Pe langa acestia, botosanenii l-au luat si pe Catalin Golofca, insa acesta va fi cedat sub forma de imprumut la Rapid CFR Suceava pana in vara.

"Sunt fericit că am revenit în România, dar mai ales că am ajuns la această echipă frumoasă, FC Botoşani. Avem un lot foarte bun şi aşteptăm cu mare încredere confruntarea cu Astra de vineri. Eu cred că FC Botoşani poate juca de la egal la egal cu orice adversar, chiar dacă e vorba şi de Astra, liderul Ligii I. Mie nu mi-e frică de nimeni. Aşa cum v-am mai spus, avem echipă foarte bună şi foarte valoroasă aici la Botoşani. E un colectiv bun, suntem ca o familie şi pentru mine nu a fost nicio problemă de adaptare, mai ales că ştiu bine limba română şi ştiu foarte bine şi campionatul de aici. Înainte de a semna cu FC Botoşani am întrebat mai mulţi jucători ce parere au de acest club, iar sfaturile lor au fost să vin aici, lucru pe care l-am şi făcut.", a declarat Deivydas Matulevicius, cel care a si debutat la FC Botosani in meciul cu Dinamo, la fel ca si Casado sau Carralero.

Tot astazi, jucatorii si staff-ul echipei FC Botosani au facut fotografiile pentru site-ul oficial al clubului. VEZI MAI JOS IMAGINILE!
Jucatorii de la FC Botosani au facut astazi fotografiile pentru site-ul oficial @fcbotosani.ro #fcbotosani #echipa #liga1
Posted by FC Botoșani on 17 Februarie 2016

 

Spune-ne opinia ta