Jucătorii FC Botoşani şi-au stabilit un nou obiectiv: locul 7

Jucătorii FC Botoşani s-au declaraţi dezamăgiţi şi frustraţi după ce au ratat calificarea în play-off şi spun că a fost o problemă la nivel mental. Ei speră să spele ruşinea în meciul, de sâmbătă, cu Mediaş. 

Jucătorii FC Botoşani şi-au stabilit un nou obiectiv: locul 7

Andrei Dumitraş şi Florin Acsinte au susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş. Primul amenţionat că este momentul ca echipa să demonstreze că este unită şi trebuie să se claseze pe primul loc din play-out. 

 

"Ne dorim să câştigăm sâmbătă. E apăsător cum s-au petrecut lucrurile. Când am venit aici am venit cu gândul să ne calificăm în play-off şi a fost frumos, dar supărarea este destul de mare.  În vestiar suntem supăraţi toţi. Suntem noi dezamăgiţi pentru că am dezamăgit pe ceilalţi care au crezut în noi. Acum începe play-out şi ne dorim foarte mult să ţinem de locul 7. Ne pare rău că s-au întâmplat aceste rezultate negative, însă nu am mai reuşit să fim noi cei de până acum. Cu Mediaş va fi un joc greu, am văzut partidele disputate de ei şi cred că au o echipă destul de bună. De acum sperăm să ne mobilizăm altfel. Am ratat acest obiectiv, dar trebuie să ne adunăm, să demonstrăm că suntem o familie şi împreună suntem puternici. În meciul de acasă cu Mediaş este important să demonstrăm acest lucru", a declarat Andrei Dumitraş.

 

La rândul său, Florin Acsinte, revenit în această iarnă la echipă a spus că nici nu s-a gândit că echipa poate rata accederea în play-off, iar acum garantează că va fi o altă mobilizare pentru meciul cu Gaz Metan. Acesta a spus că echipa are şanse şi de accedere în finala Cupei României, un obiectiv important al clubului botoşănean. 

"Nu am crezut că această echipă nu prinde play-off. E frustrant, foarte frustrant. Eu am jucam numai un meci şi mi s-a rupt sufletul când i-am văzut pe băieţi după ultimul meci cât au suferit. Avem cu toţii vina că nu am reuşit să câştigăm punctele pe care ne bazam pentru accederea în play-off, dar nu avem ce face, acesta este fotbalul, trebuie să învăţăm din trecut, să fim o echipă puternică mental. Trebuie de la meciul cu Mediaş să câştigăm puncte şi să terminăm pe locul 7. Eu mă simt foarte bine fizic şi nu văd o problemă fizică la echipă, problema cred că a fost la nivel mental. Nu am câştigat cu Juventus unde nu am reuşit să câştigăm şi a venit meciul de la Iaşi unde a pierdut. Eu am încredere că noi trebuie să ridicăm capul şi să muncim mult mai mult să demonstrăm că putem să strângem puncte. Săptămâna aceasta, după meciul cu Viitorul, ne-am strâns în vestiar şi am zis să începem o nouă etapă. Şi Cupa devine un obiectiv şi este o şansă mare să ajungem în finală, iar personal pentru mine locul 7 este un obiectiv pe care mi l-am impus. Trebuie multă încredere. Garantez că sâmbătă va arata altfel şi va câştiga acest meci. Le cer scuze suporterilor că nu am ajuns în play off şi vor vedea o altă faţă a echipei", a afirmat Florin Acsinte. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frig, ploi și vânt. Toamnă în toată regula!

Luni, 24 Septembrie 2018
308

Vremea se raceste in toata tara, in unele zone se vor inregistra diferente de temperatura chiar de peste 10 grade. Marti va ploua in multe zone si vor fi maximum 18 grade in Moldova si Dobrogea, ...

Botosani pentru Viitor

Luni, 24 Septembrie 2018
126

Asociatia Grup de Actiune Locala Botosani pentru Viitor, cu sediul in Botosani, str. Postei nr.9, Incubatorul de Afaceri, cam 214, CIF38475155, implementeaza Proiectul cu titlul -  Botosani Pentr...

Trei persoane căzute în beci, salvate de oamenii din sat!

Luni, 24 Septembrie 2018
1463

La un pas de tragedie! Găsiți inconștienți într-un beci în care fierbea vinul, după ce au fost intoxicați cu monoxid de carbon, informează ISU Botoșani. S-a &ici...