Jucătorii FC Botoşani îşi doresc prima victorie cu FCSB: Sper să fim mai agresivi decât am fost până acum

Jucătorii FC Botoşani ţintesc prima victorie cu FCSB şi spun că sunt concentraţi şi au nevoie de aportul publicului pentru a obţine cele trei puncte. Nicolae Muşat şi Alberto Cobrea au participat la o conferinţă de presă înaintea meciului, de duminică, cu vicecampioana României. 

Jucătorii FC Botoşani îşi doresc prima victorie cu FCSB: Sper să fim mai agresivi decât am fost până acum

Fundaşul echipei locale a menţionat că agresivitatea este principalul atuu al echipei locale şi crede că la meciul de duminică această agresivitate ar trebui crescută, însă în sensul bun. Muşat a mai spus că se aşteaptă la un teren greu având în vedere vremea prognozată, însă speră ca la finalul celor 90 de minute să fie bucurie în vestiarul echipei gazdă. 

„La prima vedere pare un meci dificil, dar va fi un meci interesant pentru noi. Este un pic cam groasă gheaţa în ceea ce priveşte jocurile cu FCSB, noi sperăm să obţinem cel puţin un punct.  Să acumulăm puncte în această luptă foarte grea de accedere în play-off. Cei la Iaşi au făcut un meci în care s-au autodepăşit în meciul cu FCSB. Agresivitatea este unul dintre principalele atuuri ale echipei şi nu de acum şi cred că toată lumea când vine la Botoşani recunoaşte acest lucru. Sperăm să fim mai agresivi decât am fost până acum, în sensul bun. Nu vrem să pară că este o zonă de război cum am auzit alte declaraţii şi alte vorbe spuse prin presă. Aici este cred totul ok, toată lumea este bine primită, respectată, dar în teren fiecare îşi câştigă pâinea cum ştie mai bine. Ne aşteptăm la un teren greu, am văzut că abia ieri s-a dat zăpada de pe gazon, cum a fost şi cu Viitorul. Nu ştiu dacă acest lucru ne avantajează. Cred că va fi ceva foarte frumos în vestiar dacă învingem", a declarat Nicolae Muşat. 

La rândul său, portarul titular al echipei, a menţionat că practica cu ofertarea jucătorilor echipei adverse chiar înaintea meciului direct nu mai are acelaşi efect cu punerea unei presiuni suplimentare pe jucătorii vizaţi. 

"În ultima perioadă s-a văzut chestia asta(ofertarea de jucători înaintea meciului direct) se încearcă a se pune presiune pe noi. Din punctul meu de vedere suntem o echipă echilibrată, cu jucători cu o experienţă foarte mare, care ştiu să gestioneze foarte bine situaţia. Aceste lucruri, chiar dacă o să apară,  ne vor ajuta. Este o presiune pozitivă, vom vrea să demonstrăm că aceste lucruri sunt adevărate. I-am simţit pe Mihai şi pe Olimpiu foarte bine la antrenamente. Olimpiu are jumătate de an de când se vorbeşte zilnic despre el şi el are o creştere continuă. A fost concentrat foarte mult, ne-a ajutat şi noi pe el. De Mihai nu se pune problema pentru că deja a jucat la un nivel ridicat. FCSB are jucători cu calităţi individuale, mai ales la fazele fixe. Noi este important să fin concentraţi la ceea ce avem de făcut. Până acum nu am avut probleme mari la fazele fixe. Important este să gestionăm bine aceste faze şi vom ieşi cu bine. Publicul este foarte important, se vede că avem rezultate foarte bune şi tot timpul Botoşaniul a avut acasă rezultate foarte bune şi constante şi cu siguranţă publicul ajută. Sperăm ca stadionul să fie plin", a declarat Alberto Cobrea.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni!

astăzi, 11:05
35

Adolescentă lovită, marți dimineață, pe trecerea de pietoni din zona Liceului "Alexandru cel Bun", din municipiul Botoșani.Conducătorul auto spune că nu a văzut-o la timp pe fat...

Arest la domiciliu executat la barul din sat!

astăzi, 10:29
166

În cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr de 23 de ani, din comuna Răuseni, aflat în arest la domici...

Preotul Constantin Necula se retrage din viața publică!

astăzi, 08:28
438

Parintele profesor Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie "Andrei Saguna" din Sibiu, are de gand sa se retraga din viata publica.Decizia sa vine dupa ce referendumul pentru fami...