Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"
SPORT

La ultima Adunare Generală a LPF, FC Botoșani, locul 4 în play-out-ul Ligii 1, a fost singurul club din cele 14 care a ridicat mâna și-a fost de acord că cedeze 5% din drepturile TV către FRF. "Noi suntem de acord cu solidaritatea! Cum am putea să ne opunem?" a fost declarația președintelui Cornel Şfaiţer în fața membrilor LPF.

Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"

Cu toate acestea, FC BotoșanI se confruntă cu greutăți financiare serioase, lucru dezvăluit de jucătorii echipei.

"După ce-am fost nevoiți să mergem ca niște navetiști cu CFR-ul și-am făcut două zile până la Severin, cei care conduc această echipă poate își aduc aminte și de fraierii ăștia de fotbaliști, adică de noi, care n-au mai primit un cent din luna februarie! De aproape patru luni n-am văzut cum arată una de-un leu de la șefii acestei echipe! Conducerea vorbește de solidaritate și noi suntem vai de mama noastră, ultimele găini din galantar! E strigător la cer dacă au ajuns să își bată joc de noi în asemenea hal! Avem și un mesaj pentru șefi: «Alo, conducerea! Burleanu, omul pe care l-ați susținut din prima zi, e mult mai important decât noi. E absolut rușinos!", a spus unul dintre jucători, sub protectia anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor. 

"TOATE BĂNCILE M-AU REFUZAT"

Principalul finanțator al echipei, Valeriu Iftime, confirmă problemele financiare: "Domnule, recunosc că am mari probleme cu cash-ul! Se mai întâmplă și astfel de lucruri într-o afacere, chiar nu avem ce să facem. Am făcut tot posibilul pentru remedierea acestei probleme, dar nu am reușit. Am încercat și varianta unui împrumut, dar toată lumea ne-a refuzat. Banca mi-a spus că îmi va da acest credit doar în momentul în care FC Botoșani va fi sigură de locul în prima ligă. S-au speriat toți după o declarație pe care am făcut-o, că mă retrag total dacă echipa asta retrogradează. Păi, ce să fac în Liga 2?! De-acolo nu vine niciun ban!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
169

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
65

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...

Invitație de weekend: Cele mai vesele bocitoare și un spectacol despre lumea de ieri și de azi, la Teatrul Eminescu!

astăzi, 19:14
74

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani invită botoșănenii sâmbătă, 24 martie, ora 18.00, să vizioneze un spectacol care a obținut 4 premii la Festivalul Internaționa...