Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"
SPORT

La ultima Adunare Generală a LPF, FC Botoșani, locul 4 în play-out-ul Ligii 1, a fost singurul club din cele 14 care a ridicat mâna și-a fost de acord că cedeze 5% din drepturile TV către FRF. "Noi suntem de acord cu solidaritatea! Cum am putea să ne opunem?" a fost declarația președintelui Cornel Şfaiţer în fața membrilor LPF.

Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"

Cu toate acestea, FC BotoșanI se confruntă cu greutăți financiare serioase, lucru dezvăluit de jucătorii echipei.

"După ce-am fost nevoiți să mergem ca niște navetiști cu CFR-ul și-am făcut două zile până la Severin, cei care conduc această echipă poate își aduc aminte și de fraierii ăștia de fotbaliști, adică de noi, care n-au mai primit un cent din luna februarie! De aproape patru luni n-am văzut cum arată una de-un leu de la șefii acestei echipe! Conducerea vorbește de solidaritate și noi suntem vai de mama noastră, ultimele găini din galantar! E strigător la cer dacă au ajuns să își bată joc de noi în asemenea hal! Avem și un mesaj pentru șefi: «Alo, conducerea! Burleanu, omul pe care l-ați susținut din prima zi, e mult mai important decât noi. E absolut rușinos!", a spus unul dintre jucători, sub protectia anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor. 

"TOATE BĂNCILE M-AU REFUZAT"

Principalul finanțator al echipei, Valeriu Iftime, confirmă problemele financiare: "Domnule, recunosc că am mari probleme cu cash-ul! Se mai întâmplă și astfel de lucruri într-o afacere, chiar nu avem ce să facem. Am făcut tot posibilul pentru remedierea acestei probleme, dar nu am reușit. Am încercat și varianta unui împrumut, dar toată lumea ne-a refuzat. Banca mi-a spus că îmi va da acest credit doar în momentul în care FC Botoșani va fi sigură de locul în prima ligă. S-au speriat toți după o declarație pe care am făcut-o, că mă retrag total dacă echipa asta retrogradează. Păi, ce să fac în Liga 2?! De-acolo nu vine niciun ban!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
171

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
708

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
217

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...