Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"
SPORT

La ultima Adunare Generală a LPF, FC Botoșani, locul 4 în play-out-ul Ligii 1, a fost singurul club din cele 14 care a ridicat mâna și-a fost de acord că cedeze 5% din drepturile TV către FRF. "Noi suntem de acord cu solidaritatea! Cum am putea să ne opunem?" a fost declarația președintelui Cornel Şfaiţer în fața membrilor LPF.

Jucătorii de la FC Botoșani nu și-au primit salariile din februarie, iar băncile refuză să împrumute clubul: "Suntem vai de noi!"

Cu toate acestea, FC BotoșanI se confruntă cu greutăți financiare serioase, lucru dezvăluit de jucătorii echipei.

"După ce-am fost nevoiți să mergem ca niște navetiști cu CFR-ul și-am făcut două zile până la Severin, cei care conduc această echipă poate își aduc aminte și de fraierii ăștia de fotbaliști, adică de noi, care n-au mai primit un cent din luna februarie! De aproape patru luni n-am văzut cum arată una de-un leu de la șefii acestei echipe! Conducerea vorbește de solidaritate și noi suntem vai de mama noastră, ultimele găini din galantar! E strigător la cer dacă au ajuns să își bată joc de noi în asemenea hal! Avem și un mesaj pentru șefi: «Alo, conducerea! Burleanu, omul pe care l-ați susținut din prima zi, e mult mai important decât noi. E absolut rușinos!", a spus unul dintre jucători, sub protectia anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor. 

"TOATE BĂNCILE M-AU REFUZAT"

Principalul finanțator al echipei, Valeriu Iftime, confirmă problemele financiare: "Domnule, recunosc că am mari probleme cu cash-ul! Se mai întâmplă și astfel de lucruri într-o afacere, chiar nu avem ce să facem. Am făcut tot posibilul pentru remedierea acestei probleme, dar nu am reușit. Am încercat și varianta unui împrumut, dar toată lumea ne-a refuzat. Banca mi-a spus că îmi va da acest credit doar în momentul în care FC Botoșani va fi sigură de locul în prima ligă. S-au speriat toți după o declarație pe care am făcut-o, că mă retrag total dacă echipa asta retrogradează. Păi, ce să fac în Liga 2?! De-acolo nu vine niciun ban!".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procesiune cu Sfinte Moaşte şi hrană caldă pentru 800 de săraci la Hramul Bisericii Vovidenia!

astăzi, 11:20
48

Sărbătoarea Hramului Bisericii Vovidenia din acest an va oferi creştinilor trei zile de rugăciune, bucurie şi milostenie. În acest an, programul liturgic debutează duminică, 19 noiembrie,...

Atenţie, şoferi! Poliţia Română recomandă: Circulaţi cu atenţie sporită, pe vreme rea!

astăzi, 11:15
105

Chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o vitez...

Perioadă dificilă pentru botoşăneanul Florin Andone. Acesta şi-a spus oful într-un interviu acordat presei spaniole

astăzi, 10:09
173

 Botosaneanul Florin Andone a acordat un interviu în cotidianul spaniol AS în care recunoaște că regretă decizia de a rămâne la Deportivo la Coru&nti...