Jucatorii de la FC Botosani au oferit martisoare doamnelor si domnisoarelor! FOTO
SPORT

Jucatorii de la FC Botosani au oferit martisoare doamnelor si domnisoarelor! FOTO
Fotbalistii de la FC Botosani le-au surprins pe doamnele si domnisoarele din municipiul Botosani, carora le-au oferit flori, martisoare si postere cu echipa. 

"E un gest foarte frumos facut de conducerea clubului FC Botosani. Le urez tuturor doamnelor si domnisoarelor din Romania un sincer 'La Multi ani!'. Nu stiam ca in Moldova femeile dau martisoare barbatilor pe 1 martie, dar mergem prin oras si asteptam si noi martisoare. Cel mai potrivit cadou ar fi 3 puncte in meciul de vineri"a declarat atacantul Attila Hadnagy.

Jucatorii botosaneni au mers pe Pietonalul Unirii impreuna cu antrenorul secund Alin Bejan, iar reprezentantele sexului frumos au fost foarte fericit de surpriza pregatita de fotbalisti.

"Chiar am fost surprinsa de cadoul primit. Nu ma asteptam sa-i intelesc pe baieti. Le multumesc jucatorilor si le urez mult succes la meciuri", a declarat una dintre norocoasele care au primit cadou. 

Ros-alb-albastrii au fost opriti si de barbati, care au dorit cate un poster si un autograf.

"Am inteles ca este o zi speciala in Romania pentru femei si le-am oferit flori, martisoare si postere cu echipa. Cel mai bun cadou pentru noi ar fi sa castigam meciul cu Petrolul si celelalte din Play-Out", a spus si capitanul Michael Ngadeu.























 

 

Spune-ne opinia ta