Jucatorii de la FC Botosani au intrat in vacanta

Jucatorii de la FC Botosani au intrat in vacanta
Dupa un retur nefast, incheiat pana la urma cu un rezultat pozitiv, 2-0 cu rivala Cetatea Suceava, jucatorii echipei FC Botosani au intrat in vacanta.

In cursul dupa amiezii de duminica, sportivii au avut o intalnire cu actionarii clubului, dupa care au primit acceptul de a pleca acasa, urmand sa revina pe data de 12 ianuarie, cand are loc reunirea lotului.

Nu am discutat prea multe deoarece s-au grabit sa plece si ei acasa. Nu avea rost sa ii mai tinem la Botosani, deoarece turul s-a incheiat. Am preferat sa le dam posibilitatea sa aiba o vacanta de aproape o luna si jumatate, dupa care sa inceapa pregatirea pentru retur, a spus Cornel Sfaiter.

Desi nu s-a luat nicio decizie cu privire la plecarea unor jucatori, in schimb, conducerea clubului FC Botosani sustine ca orice fotbalist este transferabil in cazul in care exista o oferta foarte tentanta.

La momentul acesta nu putem spune ca renuntam la cineva, dar daca vine o oferta foarte buna pentru vreun jucator, suntem dispusi sa il cedam, contra unei sume de bani, a precizat oficialul botosanean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
86

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
71

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
97

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...