Jucătorii de bază de la FC Botoșani vor să plece! Din primăvară vor juca mai mulți tineri!

Jucătorii de bază de la FC Botoșani vor să plece! Din primăvară vor juca mai mulți tineri!
Mai mulți jucători de la FC Botoșani și-au exprimat dorința de a pleca de la echipă în această iarna.
 

Antrenorul botoșănenilor, Leo Grozavu, spune că fotbaliștii cu salarii mari își doresc sa mearga în altă parte.

"Sunt jucători care îşi doresc să meargă în altă parte să evolueze la alt nivel, jucători care îşi doresc o altă remuneraţie financiară şi atunci e clar că dacă clubul nu poate să le satisfacă dorinţa, ei vor pleca. Nu putem lucra cu jucători nemulţumiţi. În momentul în care ai un jucător şi el e nemulţumit nu ai cum să-l capacitezi. Sunt băieţi care şi-au exprimat dorinţa de a pleca, pentru că sunt nemulţumiţi. Eu nu pot fi fericit că nu aş vrea să plece. Eu aş fi vrut să rămân cu ei. În unele momente antrenorii renunţă la jucători. Acum însă jucătorii renunţă la antrenori. Vedetele echipei şi cei care sunt plătiţi şi mai bine vor să plece. Îşi doresc altceva. Matulevicius, Astafei, Dimitrov, Iliev, Istvan Fulop, Gabi Vaşvari, doar nu o să plece Golofca, Greu sau Lorand. Ei abia aşteaptă să plece ceilalţi ca să joace. Sfatul meu este ca ei să rămână pentru că la Botoşani încă e linişte şi se poate face treabă. Stăm până la vară şi pe urmă mai vedem. Vara e altceva, iarna e mai dificil.", a declarat Leo Grozavu.

Având în vedere această stuație, Leo Grozavu vrea să mizeze mai mult pe tinerii din echipă, incepând cu meciurile din primăvară.

"Indiferent pe ce loc ne vom clasa la finalul acestui an, primăvara va fi a tinerilor, va fi sezonul tinerilor. Este foarte greu să transferăm jucători titraţi, de străini nici nu mai vorbesc şi e clar că trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Tinerii vor avea şansa în primăvară să demonstreze. Dacă se vor pregăti bine în iarnă, nu vom mai juca în primăvară cu un singur jucător U2, ci doi, trei sau chiar patru., a precizat tehnicianul.

FC Botoșani joacă duminică, pe terenul celor de la ASA Tg. Mureș, începând cu ora 18:00.

 

Spune-ne opinia ta