Jucatorii Botosaniului, pregatiti pentru derby-ul "suferintei": "A trecut vremea scuzelor"

Jucatorii Botosaniului, pregatiti pentru derby-ul "suferintei": "A trecut vremea scuzelor"
Ros-alb-albastrii sunt decisi sa faca meciul vietii cu FC Voluntari, pentru a acumula cat mai multe puncte pe finalul sezonului regulat. 

Portarul Razvan Plesca spune ca "a trecut vremea scuzelor" ca jucatorii sunt obositi din cauza meciurilor din Europa League sau a vacantelor prea scurte, in timp ce fundasul Sergiu Popovici crede ca echipa s-a pregatit foarte bine pentru aceasta partida cu FC Voluntari.

"Meciul cu Voluntari este foarte important. A trecut vremea scuzelor, cu campania europeana, cu oboseala sau cu vacanta prea scurta. Acum suntem obligati sa castigam acest meci cu Voluntari. A trecut vremea in care ne multumeam doar cu un egal. Jucam pe teren propriu, intalnim o echipa care se afla sub noi in clasament si trebuie sa castigam. Conteaza mai putin cine va juca in acest meci. Este unul foarte important si trebuie sa castigam, indiferent cine joaca. Publicul este unul minunat. Vedem cati spectatori sunt pe la meciuri in Liga 1. La Botosani vin oamenii la stadion si le multumim pentru acest lucru, chiar daca uneori ne critica, pe buna dreptate", a declarat Razvan Plesca.

"Ne asteapta o partida foarte dificila. Si ea are nevoie de puncte ca si noi. Noi ne-am pregatit bine zilele astea si ne vom pregati in continuare si sper ca atunci cand vom intra pe teren sa obtinem o victorie", a precizat si Sergiu Popovici.

Partida dintre FC Botosani si FC Voluntari va avea loc luni, incepand cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
574

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
104

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...