Jucatori olandezi si americani la FC Botosani! FOTO

Jucatori olandezi si americani la FC Botosani! FOTO
Dupa ce s-a despartit de strainii din lotul sezonului trecut, care nu prea au impresionat, FC Botosani a adus alti stranieri, cu care spera sa dea lovitura.

Doi americani si un olandez au semnat deja cu gruparea locala, iar un alt olandez este inca in probe.

Este vorba despre Martinus Quenten, 23 de ani, (Olanda), Joe Efford şi Kofi Twumasi (ambii 18 ani - SUA), care au semnat deja cu FC Botosani.

Americanii au fost testati si de Dinamo Bucuresti, insa din cauza insolventei, clubul din Stefan cel Mare nu i-a putut transfera, asa ca au ajuns la FC Botosani.

Olandezul Martinus Quenten este atacant si a venit la Botosani de la FC Emmen, formaţie din liga a II-a a campionatului olandez. Acesta a mai jucat la Heerenveen, Sparta Rotterdam, Ferencvaros iar în ultimul sezon a bifat 34 de partide pentru FC Emmen.

Un alt olandez aflat in lotul echipei FC Botosani, dar care inca se afla in probe, este Rashid Browne, in varsta de 21 de ani, venit de la echipa Almere City FC.

-Martinus Quenten



-Joe Efford



- Kofi Twumasi




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
- Rashid Browne



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
47

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
81

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...