Jucator de la FC Botosani, convocat la națională: "Este prima mea convocare"

Jucator de la FC Botosani, convocat la națională: "Este prima mea convocare"
Un jucator de la FC Botosani a fost convocat in aceasta saptamana la echipa nationala de fotbal, dupa o evolutie foarte buna in primele etape ale Ligii 1.

Este vorba despre atacantul Martinus Quenten, care a fost chemat sa evolueze pentru nationala de fotbal a statului Insulele Curacao. Alaturi de Martinus a fost convocat si jucatorul celor de la Petrolul Ploiesti, Gevaro Nepomuceno.

"Este adevarat ca am fost convocat. Este prima mea convocare. E un sentiment placut sa joc pentru insula mea. Am discutat cu Nepomuceno si vom zbura impreuna din Romania. Voi pleca imediat dupa meciul cu CFR Cluj", ne-a declarat Matinus Quenten.



Varful Botosaniului a crescut in valoare de la un meci la altul, el fiind urmarit atat de echipele de top din Liga 1, cat si de selectionarul statului Insulele Curacao.

La reprezentativa statului Curacao, fotbalistul FC Botoşani va bifa trei partide în decurs de doar o săptămână după ce Curacao a fost repartizată în Grupa A la Cupa Caraibelor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
11

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
182

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
118

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...