Jaber, căutat de Poliţie în toată ţara!

Jaber, căutat de Poliţie în toată ţara!

 Jaber, cautat de Politie in toata tara!  Liga2.RO

Cunoscut drept un jucător rebel care ultima dată a dezertat după numai un meci de la noua sa echipă Partizanul Merei, irakianul Salih Jaber continuă să şocheze. Anul trecut pe când evolua la Gloria Buzău a fost acuzat de mai mulţi colegi de echipă ca ar fi furat bani şi telefoane mobile din vestiar. Asta în timp ce fotbaliştii păgubiţi erau la duşuri.La vremea respectivă Jaber, care era căutat şi de alte persoane pentru a le restitui banii împrumutaţi, a dat cu subsemnatul la Poliţie după ce Liţu s-a plâns că l-ar fi uşurat de câteva milioane de lei vechi.

Acum irakianul este căutat de poliţiştii de la circulaţie după ce a dispărut cu maşina unui coechipier de la Partizanul Merei. Proprietarul autoturismului marca Renault Megane de culoare verde, Marius Udrea, a depus plângere deoarece a încercat să-l sune de nenumărate ori pe ,,dezertor" însă acesta avea telefonul închis.

 

Jucătorul îi împrumutase maşina în cursul zilei de luni când irakianul i-a spus că trebuie să ajungă urgent la aeroport.

 

,,A venit la mine rugându-mă să-i dau şi lui masşna pentru că soţia sa avea avion seara şi se afla în criză de timp. Eu nu ştiam ce fel de om este şi am considerat că trebuie să-l ajut aşa că i-am pus maşina la dispoziţie, evident şi actele. Mi-a promis că până la ora 22 vine şi îmi aduce maşina înapoi. Degeaba am aşteptat fiindcă nici gând să apară iar la telefon nu raspundea. Îl avea închis şi atunci normal că am început să mă îngrijorez. Marţi seara m-am hotărât să anunţ Poliţia. iar cei de acolo când au auzit despre cine este vorba mi-au zis că este un om problemă. Au dat maşina în urmărire şi acum sper să o recuperez", ne-a declarat în exclusivitate Marius Udrea.

 

Marţi, în jurul prînzului, Jaber a fost la o spălătorie din Buzău spunându-le celor de acolo ca nu are bani să achite după care a ,,tăiat-o" într-o direcţie necunoscută.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
29

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...

Tânăr spitalizat, după o imprudenţă la volan

astăzi, 12:31
327

Dumitru C., de 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi a produs, miercuri, un accident rutier în localitatea de domiciliu. Un Opel Astra care circula în faţa sa a i...

Asociaţia Colegiul Pacienţilor şi-a deschis sucursală şi la Botoşani

astăzi, 12:06
122

Asociatia Colegiul Pacientilor este o organizație nonguvernamentală (ONG) cu reprezentativitate  națională, cu peste 6000 de membri, născută din dorința de a pune interesele oame...