Italienii, furiosi dupa remiza dintre Romania si Franta: Si noi faceam blat, dar macar o faceam mai bine!

Italienii, furiosi dupa remiza dintre Romania si Franta: Si noi faceam blat, dar macar o faceam mai bine!

Italienii sunt un car de nervi dupa remiza dintre Romania si Franta, ce a eliminat tara gazda a turneului final. Italienii sustin ca meciul dintre Romania si Franta a avut un deznodamant asteptat, concluzia lor fiind una singura: Am privit un "biscotto", echivalentul blatului romanesc.

"De pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena vine un miros de 'biscotto'. Meciul in sine ne face sa credem ca am vazut doua echipe care au jucat sa evite accidentarile. Totul a fost impotriva Italiei. Iar reactiile fanilor italieni sunt de furie, dar si de resemnare", a scris Gazzetta dello Sport.

Apoi, publicatia italiana a publicat zeci de mesaje ale fanilor care acuzau Romania si Franta de blat.

Italienii sunt insa cei care in fotbal au promovat intens meciurile cu rezultat anticipat cand ambele echipe au acelasi interes, astfel ca au existat si fani care au facut autoironii.

"Si noi am fi facut blat, dar macar o faceam mai bine", a scris un fan italian.

Amintim ca Romania s-a calificat in semifinalele EURO U21 dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Franta si a castigat Grupa C. Totodata, baietii antrenati de Mirel Radoi si-au asigurat si calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.

Remiza era rezultatul care ajuta ambele echipe sa se califice in semifinale, iar partida de la Cesena a fost una destul de linistita, fara evenimente majore.

Dupa acest rezultat, Romania a castigat Grupa C si va merge in semifinale alaturi de Franta.

In celalalt meci al serii din Grupa Romaniei, Anglia si Croatia au terminat la egalitate, scor 3-3.

In semifinale, Romania va intalni Germania joi, de la ora 19:00, iar Franta se va duela cu Spania. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
460

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
202

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
148

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...