Istvan Fulop poate trimite echipa din orasul natal in Play-Out: "Voi juca in fata parintilor si a prietenilor"

Istvan Fulop poate trimite echipa din orasul natal in Play-Out: "Voi juca in fata parintilor si a prietenilor"
Atacantul Istvan Fulop, nascut in orasul Targu Mures, isi poate trimite echipa din orasul natal in Play-Out, in cazul in care FC Botosnai va reusi un rezultat pozitiv pe stadionul Trans-Sil.

Acesta a declarat că se aşteaptă la un meci greu sâmbătă la Tg. Mureş având în vedere că ASA nu are altă variantă decât victoria pentru a mai spera la Play-Off.

"O să joc în fața părinților, în fața multor prieteni. Ne așteaptă un meci greu, pentru că Târgu-Mureș trebuie să câștige neapărat acest meci și noi avem nevoie de punct sau puncte. La fel şi noi, avem nevoie de punct sau puncte pentru a merge cu cât mai multe puncte în play-out. Sunt convins că vor fi agresivi deoarece joacă acasă dar nu mă aştept să fie duri pentru că le lipseşte Mureşan care e suspendat. Chiar dacă va juca sau va sta doar pe bancă, pe noi nu trebuie să ne intereseze Adrian Mutu. Noi trebuie să ne facem jocul nostru să ascultăm indicaţiile care vin de pe bancă şi să nu ne intereseze ce e în curtea lor, a declarat Istvan Fulop.

Meciul dintre ASA Targu Mures si FC Botosani va avea loc sambata seara, incepand cu ora 20:30, in direct pe Digisport 2, Look Plus si Dolcesport 2.

 

Spune-ne opinia ta