Istvan Fulop nu a fost convocat la nationala Romaniei, dar ungurii sunt cu ochii pe el si vor sa-l "fure"!
SPORT

Istvan Fulop nu a fost convocat la nationala Romaniei, dar ungurii sunt cu ochii pe el si vor sa-l "fure"!
Jucatorul echipei FC Botosani, Istvan Fulop, golgheterul la zi al Ligii 1, cu 7 goluri, nu a fost inclus de Christoph Daum in lotul largit al echipei nationale a Romaniei pentru partidele cu Armenia si Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

In schimb, Fulop este monitorizat de echipa nationala a Ungariei, iar fotbalistul asteapta cetatenia maghiara si nu spune NU unei convocari in echipa vecinilor, daca nu va fi convocat de Romania.

"A fost anunţat lotul? Nici nu ştiam. Nu ştiu ce să spun, dar chiar am avut realizări, iar jocul meu cred că mă îndreptăţea să sper la o chemare. Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar să nu fie prea târziu, pentru că în scurt timp voi primi cetăţenia maghiară. Sunt foarte intens monitorizat de maghiari şi dacă voi fi chemat la naţionala Ungariei nu voi refuza. Am spus că e bine să am şi cetăţenia maghiară, pentru că niciodată nu se ştie ce va fi. Evoluţiile mele m-au adus şi în atenţia celor din Ungaria. Mi-a spus cineva că sunt monitorizat de cei de la naţională şi nu ar fi o surpriză ca odată cu cetăţenia să primesc şi convocarea", a declarat István Fülöp. 

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, spune ca Fulop ar fi meritat sa fie macar in lotul largit al Romaniei, dar daca atacantul botosanenilor va fi la fel de constant si va marca goluri, cu siguranta va fi chemat la echipa nationala.

"Au mai fost golgheteri ai Romaniei la zi care nu au fost convocati la loturile nationale, indiferent ca a fost Piturca sau Iordanescu. Daca el va confirma intr-un sezon, in editia asta 2016-2017, e clar ca portile sunt deschise. Trebuie sa marcheze meci de meci si cu siguranta va fi convocat. Probabil ca merita sa fie in lotul largit pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se întrerupe apa în centrul orașului. Vezi străzile afectate!

Marţi, 18 Septembrie 2018
1348

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoşani anunţă că miercuri, 19 septembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, S.C. Elsaco Electronic S.R.L. are programate lucrări în zona Pietonal Trans...

Adolescent în comă, găsit de o bătrână în scara blocului!

Marţi, 18 Septembrie 2018
869

Spaimă teribilă pentru o bătrână care, vrând să iasă din apartament, a dat pe scara blocului peste un adolescent despre care a crezut inițial că nu mai suflă! Femeia a sunat ...

A crezut că e în România, dar a fost imediat arestată: O româncă beată a făcut scandal într-un spital din Italia!

Marţi, 18 Septembrie 2018
956

O femeie româncă în vârstă de 36 de ani a fost arestată în provincia Padova din Italia, după ce a făcut scandal într-un spital la care a fost transportată în ...