Istvan Fulop nu a fost convocat la nationala Romaniei, dar ungurii sunt cu ochii pe el si vor sa-l "fure"!
SPORT

Istvan Fulop nu a fost convocat la nationala Romaniei, dar ungurii sunt cu ochii pe el si vor sa-l "fure"!
Jucatorul echipei FC Botosani, Istvan Fulop, golgheterul la zi al Ligii 1, cu 7 goluri, nu a fost inclus de Christoph Daum in lotul largit al echipei nationale a Romaniei pentru partidele cu Armenia si Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

In schimb, Fulop este monitorizat de echipa nationala a Ungariei, iar fotbalistul asteapta cetatenia maghiara si nu spune NU unei convocari in echipa vecinilor, daca nu va fi convocat de Romania.

"A fost anunţat lotul? Nici nu ştiam. Nu ştiu ce să spun, dar chiar am avut realizări, iar jocul meu cred că mă îndreptăţea să sper la o chemare. Nu sunt dorit, nu-i nimic. Poate data viitoare, dar să nu fie prea târziu, pentru că în scurt timp voi primi cetăţenia maghiară. Sunt foarte intens monitorizat de maghiari şi dacă voi fi chemat la naţionala Ungariei nu voi refuza. Am spus că e bine să am şi cetăţenia maghiară, pentru că niciodată nu se ştie ce va fi. Evoluţiile mele m-au adus şi în atenţia celor din Ungaria. Mi-a spus cineva că sunt monitorizat de cei de la naţională şi nu ar fi o surpriză ca odată cu cetăţenia să primesc şi convocarea", a declarat István Fülöp. 

Presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter, spune ca Fulop ar fi meritat sa fie macar in lotul largit al Romaniei, dar daca atacantul botosanenilor va fi la fel de constant si va marca goluri, cu siguranta va fi chemat la echipa nationala.

"Au mai fost golgheteri ai Romaniei la zi care nu au fost convocati la loturile nationale, indiferent ca a fost Piturca sau Iordanescu. Daca el va confirma intr-un sezon, in editia asta 2016-2017, e clar ca portile sunt deschise. Trebuie sa marcheze meci de meci si cu siguranta va fi convocat. Probabil ca merita sa fie in lotul largit pentru meciurile cu Armenia si Kazahstan", a declarat Cornel Sfaiter.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoluționarii din Botoșani cer (din nou) pământ!

Marţi, 24 Aprilie 2018
417

Asociația Revoluționară 22-25 Decembrie 1989 Botoșani s-a adresat Consiliului Local Botoșani, în prima jumătate a lunii aprilie, solicitând, în numele membrilor care au de...

Un dispensar TBC va fi construit în municipiul Botoșani!

Marţi, 24 Aprilie 2018
480

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, împreună cu Instituția Medico-sanitară Publică-Centrul Medicilor de Familie Bălți și Poliția de Frontieră Bălți, au demarat dezvoltarea unui p...

A murit istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Române! VIDEO

Marţi, 24 Aprilie 2018
187

Istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Romane, a incetat din viata marti, la varsta de 91 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Mediafax de Academia Romana. Nascut la 15 februari...