Istvan Fulop a revenit in Liga 1 si a debutat pentru noua sa echipa!
SPORT

Istvan Fulop a revenit in Liga 1 si a debutat pentru noua sa echipa!

 Ursu (stanga), Fulop (centru) si Ghinga (dreapta) sunt fosti jucatori ai FC Botosani  

Mijlocașul ofensiv Istvan Fulop, care a evoluat pentru FC Botoșani timp de 4 sezoane și jumătate, a revenit în Liga 1 la nou-promovata Sepsi Sfântu-Ghoerghe, după doar o jumătate de sezon la ungurii de la Diosgyor.

Fulop a fost împrumutat la Sepsi pentru următorul sezon, după ce în iarnă a fost vândut de Botoșani la Diosgyor pentru aproximativ 100.000 de euro. Fulop a evoluat în 13 meciuri pentru Diorgyor în prima ligă a Ungariei, unde a marcat o dată și a dat trei pase decisive.

În cele 12 meciuri jucate în prima parte a sezonului trecut pentru FC Botoșani Istvan Fulop a marcat de 7 ori, fiind unul dintre golgeterii Ligii 1 la momentul transferului.

Vineri seara, Fulop a debutat in repriza a doua pentru noua sa echipa, care s-a impus cu scorul de 2-1 in fata celor de la Juventus Bucuresti.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
8

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
47

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
42

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...